Nordre Aker Budstikke

Melder om farlig glatte veier

Kapellveien torsdag ettermiddag. Veibanen er speilblank.

Har du tips til saken? Send tips!

Torsdag meldes det om isete og ekstremt glatte veier. Her i Kapellveien er kanskje skøyter det beste fremkomstmiddelet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.12.2018 kl 19:11

OSLO: Biler har kollidert og sklidd av veiene i Oslo de siste dagene. Onsdag havnet en bil i t-banesporet på Røa. Har du forsøkt deg på beina er det er det ikke stort lettere. Der det ikke er strødd er isen speilblank.

Operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo-politiet forteller at det ikke har vært spesielle konkrete hendelser som følge av glatt føre i Bydel Nordre Aker.

- Men det er glatt i enkelte veier, og det gjelder å beregne god tid og ikke stresse. Hold avstand, og lever du etter tresekundersregelen så er det en fin regel, knapper man inn på den på føre som i dag, så kan det gå galt, sier Gulbrandsen.

OPPDATERT: Torsdag kveld sklir en renovasjonsbil sidelengs nedover Saturnveien. Se video her!

I Kapellveien, som bilder viser, er det nærmest som skøytebane å regne, får Nordre Aker Budstikke opplyst av lesere.


Forholdene var ikke stort bedre i Kapellveien onsdag: «På bildet er det ikke våt asfalt, det er 3 cm med is,» skriver en leser. Foto: Morten Kjensli

Allerede onsdag var forholdene vanskelige i Kapellveien.

- Dette er én av veiene som nå benyttes i stor grad grunnet stenging av Storokrysset. Riktignok er bildet tatt mellom Grefsen stadion og Runes minivarehus, men hele kapellveien ser slik ut, skriver leser Morten Kjensli til Nordre Aker Budstikke.

- Jeg er sikker på at jeg har sett et løfte fra Ruter og Bymiljøetaten om at de skulle rydde vekk snø umiddelbart etter snøfall og måking samt at de også lovet strøing og salting, legger han til.

En annen leser skriver: «Kapellveien er like speilblank ennå. Torsdag kl 16.10. Ingen strø- eller saltbil. Biler sklir på kryss og tvers! Noe må skje snart!»


Bymiljøetaten har ikke besvart Nordre Aker Budstikkes henvendelser onsdag og torsdag.

Hvordan er det der du er? Har du tips til Nordre Aker Budstikke, send oss en e-post til tips@nab.no!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...