Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Mellom 1000 og 2000 nye boliger

Det planlegges et "tett byområde" langs Frysjaveien, og kommunen inviterer til åpent folkemøte.

Det planlegges et "tett byområde" langs Frysjaveien. Kommunen inviterer til åpent folkemøte om den store utbyggingen, rett over nyttår.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.01.2015 kl 15:40

BREKKE/KJELSÅS: Det som går under navnet "Frysja industriområde" skal bli til nærmest en bydel i bydelen, eller «et tett byområde». Med flere tusen innbyggere.

Kommunen legger nå ut plan for Frysja-utbyggingen på høring. Etaten legger opp til et utviklingspotensiale på mellom 1000 og 2000 nye boliger, i ett «tett byområde», som etaten kaller det. I tillegg planlegges ny skole i området - skolelokasjon er foreløpig ikke bestemt.

Les også: Her har de juletre-Take Away

«Arbeidet med VPOR Frysja ble igangsatt på bakgrunn av flere planinitiativ innenfor planområdet og som oppfølging av forslag til kommuneplan - «Oslo mot 2030» (2013). Planarbeidet har pågått parallellt med flere planprosesser innenfor planområdet...» står det i høringsutkastet.

Les også: Ingen steder heter Frysja

Frysjaveien

Videre går det frem at Frysja industriområde er utpekt som ett av flere utviklingsområder med krav til felles planlegging.

Hele Frysjaveien foreslås oppgradert, til en gate med «brede fortau og sykkelfelt.» Også for den delen av Frysjaveien som er utenfor planområdet, mellom Svensenga og Maridalsveien. Innenfor planområdet er planen at Frysjavieen skal ha trær på begge sider av gaten. Det foreslås også underjordisk parkeringsanlegg direkte fra Kjelsåsveien og Frysjaveien.

Kjelsåsveien

Kjelsåsveien må også oppgraderes, ifølge plan- og bygningsetaten. Gatebredden bør utvides til 17 meter. Kjelsåsveien foreslås å endre karakter til gate, med trær, tosidig fortau og med sykkelsti mellom Maridalsveien og Frysjaveien. Også med sykkelsti på nordsiden av Kjelsåsveien, som videreføreing av eksisterende sykkelsti fra Kjelsås.

Åpent folkemøte

Det inviteres også til åpent folkemøte om den store utbyggingen onsdag 7. januar 2015 kl. 18-20, Frysja33.

 

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 blir Nordre Aker Budstikke ny, som ren nettavis på nab.no. Les mer om det her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev ved å sende en mail, eller fyll ut skjemaet under.

 

Laster inn ...

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...