Nordre Aker Budstikke

Men brua er jo stengt?

Ikke grevling i taket denne gangen, men grevling på brua. Foto: Kristoffer Heian

Én til som tok snarveien over helvete.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.05.2020 kl 18:46

MARKA: Hengebrua over Bjørnsjøhelvete i marka ble for kort tid siden stengt inntil videre. Ansvarlig for hengebrua, Statnett, ønsker å sjekke ut brua og i hvilken stand den er i. Men nå forteller Statnett at de har fått meldinger om at ikke alle respekterer stengingen:

– Vi har fått meldinger om at enkelte skal ha forsert de stengte portene på hengebrua over Bjørnsjøhelvete. Vi har ikke fått bekreftet dette, men får altså meldinger. Det må vi be folk slutte med umiddelbart. Brua er stengt av sikkerhetsgrunner inntil vi har fått en full gjennomgang, sa Henrik Glette, direktør kommunikasjon og samfunn, i sak for en ukes tid siden.

LES OGSÅ: Magnhild fikk siste turen over brua!

Slutt for denne gang: Vidar Gjestemoen stenger hengebrua for passering 6. mai 2020. Foto: Christian Fredrik Borg

Men fortsatt respekterer ikke alle stengingen, og velger brua fremover omvei rundt Bjørnsjøhelvete:


«Naturen er uforutsigbar og spennende. Var for å se på hengebrua over Bjørnsjøhelvete for noen dager siden og fikk meg en overraskelse når jeg skulle ta et obligatorisk bilde. Brua er for tiden stengt i påvente av utbedringer, men ikke alle leste skiltet så nøye...»

Skriver Kristoffer Heian i innlegget sitt på facebooksiden «Folkeaksjonen for vern av hengebrua over Bjørnsjøhelvete».

Heian deler bildet med Nordre Aker Budstikkes lesere, og forteller at han foreviget grevlingen på brua, 19. mai.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...