Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjelsås gikk mest på ski....

...men den lille naboklubben kom som god nummer to

Ikke få mil denne gjengen har lagt bak seg på ski i sesongen 2014 - 2015. Foto: KOLL IL

Av landets skiklubber gikk Kjelsås flest langrennskilometer skisesongen 2014-2015. Men på andre plass kom Koll, og som har et mye mer beskjedent medlemstall ennn den store naboklubben.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.10.2015 kl 12:24

KRINGSJÅ: Nordre Akers skiklubber gikk flest kilometer vinteren 2015.

Kjelsås og Koll

Kjelsås og Koll var de skiklubbene som tilbakela flest langrennskilometer skisesongen 2014/15. Dette ble offentliggjort på høstmøtet i Oslo skikrets nylig. Barn og ungdom fra hele landet kan registrere hver kilometer de går på ski på «distansekort.no», og er med og konkurrerer om å gå lengst. Det måles både per klubb og skole.

LES OGSÅ: Dette er Årets Langrennsklubb

Første gang

I år var Kjelsås IL beste klubb fulgt av IL Koll. Det er første gang at Koll er så høyt oppe på lista, og det på tross av et noe mer beskjedent medlemstall enn den store naboklubben Kjelsås. Kjelsås har vært på topp i flere år, og har mange ivrige medlemmer som registrerer kilometer etter kilometer.

Diplomet ble tatt med på trening for å vise de ivrige barna hva de hadde fått til, og at det var oppmuntrende å «komme på pallen» var det ingen tvil om.

LES OGSÅ: Det er i Maridalen det skjer Halloweenkvelden – med eller uten hund

Skolene gikk lengst

Også i konkurransen om å gå lengst av skolene var Nordre Aker skoler vinnerne. For første gang kom Korsvoll skole på 2. plass blant landets skoler. Mange barn på Korsvoll skole går nettopp i Koll Ski.

LES OGSÅ: 3,3 kilometer ny turvei fra Grinda til Sognsvann

AKS

I år har idrettslaget og Aktivitetsskolen gått sammen om å prøve ut «Ski-AKS» frem til jul for Korsvoll skoles 1. klassinger. Her bidrar IL Koll med trenere og skolens AKS med aktivitetsledere - et veldig populært tilbud.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...