Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

«Å sette opp en brakkerigg i friområdet er helt ufattelig!»

Brakkerigg skal stå i Havnabakken, 18 måneder i utgangspunktet, i følge Vann- og avløpsetaten i tidligere sak i Nordre Aker Budstikke. Foto: PRIVAT

KOMMENTAR: – Når snøen kommer er det yrende liv i Havnabakken. Dette er livsfarlig, og brakkeriggen skal stå her lenge.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.10.2020 kl 16:21

Hva skjer i Oslo kommune og Bymiljøetaten da? Tvers over en av byens største, fineste og mest brukte akebakker og grøntområde, Havnabakken, bygger de en stor brakkerigg!

Brakkene ligger akkurat i «målområdet» for akebakken - der farten er størst, der alle sliter med å stoppe når de har hatt en deilig tur ned bakken. Kommunen kunne like gjerne satt en brakke midt i overgangen i Holmenkollbakken. Den er i hvert fall mye mindre brukt enn Havnabakken.

Når snøen kommer er det ofte yrende liv her i Havnabakken. Små barn og opp til voksne - «alle» aker og står på ski i Havnabakken.

Havnabakken vinterstid. Foto: PRIVAT

Jeg frykter at det kommer til å skje ulykker. Dette er livsfarlig. Og brakkeriggen skal stå her lenge.


Jeg skjønner at byens vannledninger - som ligger i en vei i nærheten - må oppgraderes. Men å sette opp en brakkerigg tvers over akebakken og midt i friområdet Havnabakken er helt ufattelig. Det måtte være mulig å finne en annen løsning.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...