Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Alle skal med

Norge er et godt land å bo i for de fleste av oss. Få er arbeidsledige, forskjellene er små og velferden er god i forhold til andre land. Men mye kan ...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.08.2007 kl 09:40

Norge er et godt land å bo i for de fleste av oss. Få er arbeidsledige, forskjellene er små og velferden er god i forhold til andre land. Men mye kan bli bedre.

Utfordringene er ulike i forskjellige deler av landet. En del eldre får ikke den omsorgen de fortjener. Noen steder er ikke skolen bra nok. Noen får ikke barnehageplass. Fritidsklubber, svømmebasseng og eldresentre er blitt stengt. Arbeidslivet er blitt tøffere for mange, og noen presses ut mens andre ikke får jobb.

I Nordre aker bydel har vi også en rekke utfordringer. Arbeiderpartiet vil gjøre noe med dette. Vi vil ha et samfunn hvor alle skal være med. Hvor de som trenger hjelp får det. Hvor vi løser de viktigste oppgavene i fellesskap. Derfor vil vi at velferden skal bygges ut i stedet for at det gis skattelette. Vi vil gjøre fellesløsningene bedre framfor å privatisere og sette omsorg og andre grunnleggende velferdstjenster på anbud. Vi vil satse på samarbeid framfor konkurranse når de viktigste oppgavene skal løses. Og vi vil motarbeide et samfunnssyn som bygger på egoisme og undergraver grunnlaget for fellesløsninger.

Hver eneste dag arbeider våre medlemmer og tillitsvalgte for å styrke fellesskapet og gjøre Norge bedre. Vi har fått til mye, men har veldig mye igjen å gjøre. Det er i Nordre Aker bydel vi lever våre liv, og det er her livskvalitet og trivsel skapes. Utdanning, eldreomsorg og barnehager er tilbud som må finnes der folk bor. For Arbeiderpartiet er det viktig at disse tilbudene formes gjennom et aktivt lokalt demokrati, der innbyggere og folkevalgte får mulighet til å utforme de best mulig tilbudene. Det er viktig at velferdsløsningene er tilpasset alle - uavhengig av kjønn, funksjonsevne og sosial og etnisk bakgrunn.

Fellesskap og rettferdighet er våre viktigste mål både internasjonalt, nasjonalt og lokalt. De neste fire år vil vi i Nordre Aker Arbeiderparti fremme en politikk for bedre fellesskapsløsninger, og mer rettferdighet.

Tiende september er det valg til både bystyre og bydelsutvalg. Jeg ber hver enkelt av dere om å ta del i vårt demokrati og bruke stemmeretten denne dagen.

Ivar Christiansen

Nordre Aker Aps førstekandidat til bydelsurtvalget

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...