Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Blått Oslo

De borgerlige partiene beholder byrådsmakten i Oslo. Om Høyre velger Venstre eller Frp som samarbeidspartner er ennå ukjent. Venstre har uansett gjort...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.09.2007 kl 09:45

De borgerlige partiene beholder byrådsmakten i Oslo. Om Høyre velger Venstre eller Frp som samarbeidspartner er ennå ukjent. Venstre har uansett gjort det klart at det er uaktuelt å gå inn i byråd med FrP. - Nå må Høyre velge, sa Venstres ordførerkandiat Kjell Veivåg valgnatten.

Det ble relativt tidlig klart at det gikk mot et fortsatt borgerlig byråd, mens det i vår bydel ble mer av en valgthriller.

I skrivende stund, tirsdag morgen, er det så godt som klart at det blir borgerlig flertall i bydel Nordre Aker. Høyres bydelsutvalgsleder (BU) Egil Ihlen fortsetter i så fall som leder også i neste periode. Velgerne har talt, denne gangen er det direktevalg i bydelen.

Nordre Aker BU har etter hva vi mener hatt et godt samarbeidsklima i forrige periode. Det tror vi fortsetter inn i neste periode, selv om det nå er nye lokalpolitikere som skal samarbeide og gjøre sitt beste for bydelens beboere. Lokalpolitikere på bydelsnivå ser ofte utover sitt eget partiprogram når de tar avgjørelser. I Nordre Aker BU har partiene vært enige i over 90 prosent av vedtakene. Det er en styrke.

Nordre Aker Budstikke presenterte listetoppene til BU i ukene før valget. Nå skal vi sørge for at de innfrir løftene sine. Ihlen har understreket at skole og barnehage blir blant de viktigste utfordringene også i neste periode. - Her må vi ha et økt tilbud, sa han til Nordre Aker Budstikke tidligere i høst.

Flere nye politikere skal nå tre inn i BU som direktevalgte representanter for sin bydel. De vil tidlig merke at bydelens befolkning er engasjert og involverer seg i sitt lokalmiljø. Nordre Aker Budstikke ser frem til å følge lokalpolitikken og det nye bydelsutvalget fremover.

Nordre Aker Budstikke tar forbehold om at bydelsutvalget kan ha endret sin sammsetning etter at avisen gikk i trykken tirsdag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...