Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

I etterkant av serieåpningen:

– Det er lov å være skuffa

Jonny Normann Olsen, leder for Skeidoksene. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

KOMMENTAR: – Defensivt var ålreit. Offensivt? Huff, og nå forventer jeg å se et heltent lag kommende uke!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.04.2018 kl 21:22

På vei hjem etter serieåpningen mot Kjelsås, så var det ikke overraskende mange tanker som surra rundt i mitt enkle supporterhode.

Dette var en kamp jeg hadde både gledet og gruet meg til. Kjelsås borte liksom. Oppe på platået. Jeg hadde mange spørsmål før kampen, og mange ting jeg var spent på.

Hvordan ville mitt elskede Skeid opptre i dette lokaloppgjøret? Hvor stort ville savnet av nøkkelspillerne som har forlatt oss siden i fjor, være? Ville de nye spillerne stå fram i serieåpninga? Hva hadde mitt kjære lag tenkt å gjøre for å ta tre poeng i denne kampen?

Etter 0-0 i serieåpningen har jeg egentlig ikke blitt noe klokere.

LES OM SERIEÅPNINGEN PÅ GREFSEN STADION HER, MELLOM KJELSÅS OG SKEID


Jeg har forventninger til Skeid i år. Jeg forventer at Skeid skal kjempe på øvre halvdel av tabellen, og forhåpentligvis være blant lagene som kjemper om de gjeveste plassene på tabellen.

Joda, det er mange lag i avdelingen som har de samme tankene, men akkurat det bryr jeg meg fint lite om. Jeg vil se Skeid kjempe om topp-plassering i år!

Derfor er det lov å være skuffa etter serieåpningen. Jeg er faktisk veldig skuffa. Greit, kampene mot Kjelsås lever sitt eget liv hvert år, men dette var skralle greier.

Defensivt var det dog ålreit. Fiskvik i mål gjorde sakene sine bra, og til tider gjorde forsvaret det vanskelig for Kjelsås å skape sjanser.

Men offensivt derimot? Huff, der var det trist. Det så til tider ut som det ikke var øvd noe på offensivt spillemønster i vinter. Vi fikk se et Skeid-lag som virkelig strevde med å skape sjanser, som slo ballen altfor mye langt og som ikke var i nærheten av å se ut som et opprykkslag.


Dette var en svak og kjedelig kamp, og da var 0-0 greit.

Hva så med våre lokalrivaler i Kjelsås? Der fikk vi det jeg forventet. Et lag som kompenserer for manglende ferdigheter med en helvetes innsats og en enkel arbeidsplan. Ballen skal fremover, og helst fort og langt.

Kjelsås har ikke funnet opp kruttet, for å si det sånn. Man visste hva som kom, men «som vanlig» slet Skeid med å komme opp på samme innsatsnivå.

Det skal Kjelsås ha, de vet hvordan man må kjempe for å få poeng. Det så i hvertfall sånn ut fra hovedtribunen. Det vil si, den delen som ikke var nedgravet i snø. Den samme snøen som gjorde at sikten til banen ikke alltid var fantastisk.

Nå forventer jeg å se et heltent Skeid-lag i den kommende uka. Først i cupkampen borte mot Lommedalen på onsdag, før vi tar imot Nardo på Nordre Åsen til helgen.


Jeg har fortsatt forventninger.

Jonny Olsen, leder Skeidoksene

LES OGSÅ:

De satte nykommerne på plass

Lokalavisa tok med Kjelsås-kapteinen og Skeid-kapteinen på trikketur


Tidligere superspiss spår Oslo-thriller i 2. divisjon

Slik spilles første runde i cupen for Kjelsås, Skeid, Lyn og Korsvoll

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...