Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Kommentar:

«Det er utvilsomt områdets dårligste skolevei-strekning»

VEIPROBLEMATIKK: Svein Olav Bø kommenterer skoleveiprosjektet til bydelen og FAU'ene, her ved tidligere anledning i forbindelse med Linderudkollen Skianlegg. Foto: ARKIV/KRISTIN TUFTE HAGA

Jeg kan ikke annet enn undres over at ikke Lachmanns vei, fra Langsetløkka til Midtoddveien, er med i oversikten over farlige skoleveier, skriver Svein Olav Bø.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.05.2015 kl 16:43

Jeg har lest med store interesse artikkelen om trygge skoleveier basert på innspill fra de forskjellige skolenes FAU, og det er et flott innspill som peker på mange vanskelige områder.

Like fullt kan jeg ikke annet enn undres over at ikke Lachmanns vei, fra Langsetløkka til Midtoddveien, er med i nevnte oversikt. Det er utvilsomt områdets dårligste strekning.

Det er mulig at denne strekningen har færre gående/syklende enn mange av de andre omtalte veiene/kryssene, men det gir likevel ingen grunn til å glemme denne utsatte strekningen.

Og nettopp det at veibanen er i så utrolig dårlig forfatning gjør jo at hverken gående/syklende eller kjørende «aner» noe om hvor andre på veien velger å gå/kjøre.

Alle gjør jo alt for å unngå de mange hullene i veien, og det blir derfor en ren sikk-sakk-kjøring på denne strekningen. Strekningen er ille om sommeren. Men kanskje enda verre vinterstid.


Svein Olav Bø
Kjelsås

LES BAKGRUNNSSAKER:

LES OGSÅ FRA NAB.NO:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...