Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Mobbet og trakassert på badestranda

– Det gjør fysisk vondt langt inni meg

Vilde og hunden Stian. Foto: PRIVAT

– Kjære dere unggutter på Stilla som i dag pekte, lo og kalte meg ekkel, dritstygg og at sånne som meg ikke burde få vise seg, og i hvert fall ikke bade sammen med de normale!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.07.2015 kl 14:31

KOMMENTAR: Sjansene for at dere leser dette er kanskje liten. Dere var ikke så veldig mange år yngre enn meg selv, og dere var flere gutter. Jeg velger å skrive dette for å vise hva slags holdninger og oppførsel som finnes der ute.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Alt dette kun fordi jeg har en liten pose på magen. En pose som reddet livet mitt, som jeg ikke kan noe for og som alltid vil være der, er grunnen til at jeg får dette slengt etter meg.

Dette er ikke første gangen, og det vil helt sikkert ikke være siste, men i dag er jeg lei, skuffa og forbanna, og sitter igjen med et inderlig ønske om å endre noen holdninger.

I dag må jeg si noe, for hva har jeg gjort for å fortjene dette? Hva er det dere ønsker å oppnå? Hvorfor? Er dere redd for at det er smittsomt? For det er det ikke.


Er dere redd for at den skal hoppe av og bite dere? Mest sannsynlig ikke, men oppførselen deres er så ufattelig dum og barnslig at jeg ikke helt vet hva jeg skal si.

Men det jeg kan si er at det er sårende. Det gjør fysisk vondt langt inni meg, og dere knekker selvtilliten min bit for bit. Og igjen må jeg spørre hvorfor?

I dag hadde jeg heldigvis venner rundt meg som sa ifra. Men hva om jeg hadde vært alene? Hvorfor vil dere knekke meg? Hadde dere visst halvparten av det jeg har gått gjennom, hadde dere neppe oppført dere sånn. Men det skal ikke være nødvendig. '

I dag har dere ødelagt en liten bit av meg, og jeg kan ikke annet enn å håpe på at dere tenker dere om neste gang. Jeg håper dere sitter med litt dårlig samvittighet og heller velger å si noe hyggelig neste gang. Eller bare et lite smil, det skal ikke mer til.

Jeg skal i mellomtiden fortsette å fortelle meg selv at jeg er god nok, for det er jeg, selv med pose på magen.


Vilde Nagel Oxholm (23)
fra Korsvoll, badegjest ved Brekkedammen/Stilla onsdag 1. juli 2015

Tilbakemeldingene på Vildes innlegg har vært overveldende! Les mer her!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Les også: Kvinne holdt nede og ranet i Ullevål Hageby

Les også: De nest rikeste klumper seg sammen


Les også: Gira på gatemegling

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...