Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Det vakreste treet i Nordre Aker?

Et nytt år er påbegynt, men det ser ikke ut til å bli så mye annerledes enn det gamle: Vi blir bombardert med vonde nyheter gjennom aviser og TV hver ...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.02.2008 kl 08:50

Et nytt år er påbegynt, men det ser ikke ut til å bli så mye annerledes enn det gamle: Vi blir bombardert med vonde nyheter gjennom aviser og TV hver dag. Vold og terror preger nyhetsbildet ute i verden. Det er vanskelig å vite hva man skal gjøre med alle inntrykkene.

Da kan det gi sjelebot å lete etter Det vakre rundt oss. Det kan gi oss de gode følelsene. Ett forslag til en slik idé er å finne Det vakreste treet i Nordre Aker i 2008. For å få ballen til å rulle viser jeg den gamle eika som står ved inngangen til Korsvolltoppen. Litt bortgjemt på grunn av den omliggende krattskogen, men med rim og vinterlig belysning trer konturene vakkert frem. Mektig, trygt og med historisk sus.

La 2008 bli året da alle de dårlige nyhetene fikk en konkurrent, nemlig det vakre og det gode vi tross alt har i bydelen vår!

Nå som kommunen er på leting etter tomter for de 80.000 boligene som skal reises i Oslo de neste årene, så la oss ta vare på de grønne lungene. En av disse er Korsvolltoppen. Jeg oppfordrer Korsvoll Vel om å be Friluftsetaten om å gi oss tilbake utsikten fra toppen. På sommerstid er det ikke lenger mulig å se byen på grunn av krattskogen som vokser opp på sydsiden av kollen. En grønn lunge som ikke blir brukt eller verdsatt, er en grønn lunge som kan komme til å gå tapt.

Samtidig kunne etaten fjerne krattskogen rundt den nevnte eika slik at den vil synes, og kommer til heder og verdighet igjen!

Tor Løken

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...