ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Om skitraséene:

«En liten oppfriskning om reglene»

Det handler om å vise hensyn til hverandre, skriver leseren. Foto: Christian Fredrik Borg

KOMMENTAR: Det handler vel egentlig bare om å vise hensyn til hverandre og dessuten prøve å ha en hyggelig tone overfor naboer og andre.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

Jeg tenkte det kunne være fint med en liten oppfriskning om hva som er reglene for ferdsel i turområdene nå på vinteren.


Nordre Aker Budstikke
har omtalt temaet tidligere. Men det oppleves ikke som at alle har fått med seg hva Bymiljøetaten har sagt om saken.

Alle bør være enige om at det er ugreit å ferdes slik at oppkjørte skispor ødelegges, men skifolket bør heller ikke skjelle ut folk som ferdes hensynsfullt til fots.

For eksempel på turveien mellom Grinda og Sognsvann. Der er det skispor på hver side og et bredt felt mellom, der svært mange går til fots uten at det skader skiforholdene.

ANNONSE

Senest i dag ble vi kjeftet på at en på skøyteski, fordi vi ikke kom oss unna i tide - var raske nok til å flytte oss, før skiskøyteren passerte oss.

Noen kan ikke gå på ski av helsemessige årsaker, andre verken kan eller ønsker å gå på ski. Og det blir litt for begrensende å bare kunne gå på veien rundt Sognsvann, dersom man er glad i å gå fotturer i marka, også om vinteren.

Det handler vel egentlig bare om å vise hensyn til hverandre og dessuten prøve å ha en hyggelig tone overfor naboer og andre.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE