Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

En strålende uke

Mandag kom beskjeden vi hadde forventet, men som det likevel knyttet seg stor spenning til. Statsadvokaten besluttet å ikke forfølge Lyn videre i den ...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.06.2008 kl 14:58

Mandag kom beskjeden vi hadde forventet, men som det likevel knyttet seg stor spenning til. Statsadvokaten besluttet å ikke forfølge Lyn videre i den såkalte "Mikel-saken", og dermed er den tre år lange saken en saga blott i det norske rettssystemet.

Det er ingen tvil om at dette har kostet både tid og krefter, men alle involverte har hele tiden hatt en offensiv holdning, noe vi har merket innad i klubben. Det har etter hvert blitt en vane å leve med spørsmålene rundt denne saken, og når den nå, en gang for alle, er et avsluttet kapittel fra myndighetens side, kan jeg ikke annet enn å si at det er utrolig deilig.

Beskjeden på mandag kom i grunnen som en fin avslutning på en flott vårsesong, der vi har fått vært med på både oppturer og nedturer. Rent sportslig har det vært flest oppturer, og dette skyldes klubbens urokkelig tro på eget opplegg. Denne sesongen har man virkelig lagt fokus på å bygge opp det sportslige støtteapparatet, og man kan se en rød tråd fra juniorlaget i den ene enden, via rekruttlaget og opp til A-laget i den andre.

Faktisk vil jeg driste meg til å si at vi er Norges beste fotballklubb i øyeblikket, da vi har et juniorlag som Torgeir Bjarmann karakteriserer som "outstanding", og som har vunnet ti kamper på rappen, og dermed leder Interkretsserien suverent. Rekruttlaget vårt ligger for øyeblikket på 2. plass (samme dag som dette ble skrevet spilte de mot Steinkjer, men utfallet var ikke klart, journ; anm) i 2. divisjon avdeling 2, og er det beste rekruttlaget i hele Norge, og A-laget vårt ligger på en sterk fjerdeplass i Tippeligaen. Dette er et synlig bevis på en bevisst jobbing mot et mål og en spillestil gjennom flere år.

Dermed er det med gryende optimisme vi går inn i en sommerperiode som betyr ferie for de fleste, men som betyr knallhard jobbing for oss rundt laget. Det er nå vi skal legge fundamentet for høstsesongen med best mulig rammer for spillerne og støtteapparatet.

Gutta på A-laget har nå dratt på ferie, en velfortjent sådan, og kommer tilbake onsdag 18. juni. Da begynner man på oppkjøringen før toppoppgjøret på Ullevaal Stadion mot Viking lørdag 28. juni klokken 18:00, og som en del av denne oppkjøringen spiller vi en treningskamp borte mot FFK søndag 22. juni.

Avslutningsvis ønsker jeg å takke alle som har bidratt med positive ord, holdninger og handlinger for klubben i vårsesongen, særlig de som ikke har skygget banen selv om de har blåst litt. Dere betyr ualminnelig mye for oss, og er sterkt delaktige til at vi kan titulere oss som en toppklubb i Norge.

Med ønske om en fabelaktig helg.

Joachim Westher Andersen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...