Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Et nervehelvete

I skrivende stund er det ikke lenge siden vi slo Vålerenga på Ullevaal Stadion, og alle inntrykkene har begynt å synke inn. Det som kanskje overrasker...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.06.2008 kl 15:30

I skrivende stund er det ikke lenge siden vi slo Vålerenga på Ullevaal Stadion, og alle inntrykkene har begynt å synke inn. Det som kanskje overrasker meg mest i denne typer kamper, er min egen oppførsel, og oppførselen til godt voksne menn, som blir forvandlet til små skjelvende larver underveis.

For da Tom Henning Øvrebø blåste i fløyta, var det noen få utvalgte av oss som pilte i helt andre retninger enn tribunen. Selv fant jeg en god plass langt inne i Ullevaal Stadions pressesenter, og der koste jeg meg med øreplugger, pepsi max og kveldens kampprogram, selvsagt med kolibripuls og svettetokter.

Min gode venn og Lyn-frende Finn Bjelke hadde på forhånd annonsert at han ikke skulle se kampen, men faktisk så klarte han noen minutter på sidelinjen før han smatt inn i en dunkel avkrok.

Da Lyn gikk opp til 2-0 med kun noen minutter igjen, var det i midlertidig trygt å komme ut, og da vandret det plutselig en munter gjeng bort mot garderobeområdet på stadion. Alle like blide og fornøyde, og alle mente selvfølgelig at nervene hadde vært under kontroll hele tiden.

Da dommeren så blåste for full tid, utspilte det seg euforiske scener i spillertunnelen der direktører klemte ballgutter, og spillere klemte kameramenn. Til og med innspillingslederen til TV2, som stod med Lyn-drakt under uniformen sin, måtte gi noen en klem og hanket til seg et av par av spillerne.

Så viktig var denne seieren for klubben, og det var det mange som merket. For hadde vi fått tre tap på rad, hadde det blitt noen tunge dager fremover, både for oss som jobber i klubben, men ikke minst for fansen.

Vel inne i garderoben fikk Finn Bjelke oppleve alle våre drømmers mor da Henning Berg prikket han på skulderen og sa "Finn, vil du ta seiersropet?"

Bjelke er ikke veldig skyggeredd, for å si det mildt, men denne gesten satte den ellers så verbale mannen litt ut av spill, for dette syntes han åpenbart var stort.

Og slik gikk det altså til at herreavdelingens Finn Bjelke brølte ut Lyn-ropet av full hals mens spillere, støtteapparat og administrasjon hoppet rundt han.

Med andre ord var dette en deilig dag, og akkurat så deilig som en slik dag skal være, når vest møter øst i fotball.

Ha en strålende helg!

Joachim Westher Andersen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...