Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Et sterkt Venstre i bystyret gir resultater i Nordre Aker

Venstre har hatt innflytelse på Oslo-budsjettet siden 1997, de siste fire årene utenfor byrådet etter at Høyre valgte å samarbeide med FrP i 2003. Den...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.08.2007 kl 09:40

Venstre har hatt innflytelse på Oslo-budsjettet siden 1997, de siste fire årene utenfor byrådet etter at Høyre valgte å samarbeide med FrP i 2003. Den politiske avstanden mellom Venstre og FrP er for stor til at vi kan sitte sammen i byråd. Da gir Venstres posisjon mellom den røde opposisjonen og det sittende byrådet oss en unik mulighet for å drive ren Venstre-politikk, med vekslende støtte fra venstre- og høyresiden i Oslo-politikken. Dette har gitt resultater, spesielt i Nordre Aker.

I budsjettet for 2007 førte et Venstre i sentrum av Oslo-politikken til at vi økte kommunens bidrag til å grave ned høyspentledningen mellom Nydalen og Grefsen med 3 millioner kroner. Vi sikrer at satsningen på Voldsløkka videreføres ved å fullfinansiere landhockey- /bandybane med kunstis og skatehall, samtidig som kommunen bidrar med midler til å utrede kostnadene til et eventuelt oppgradert fotballstadionanlegg på Voldsløkka. Dette blir et fantastisk anlegg til glede for både Nordre Aker og Sagene. Vi sørger for at bydelene får et stort løft i forhold til det byrådet opprinnelig foreslo, mesteparten i frie midler og men også med et høyst nødvendig løft for barnevernet. I tillegg styrker vi både sosialhjelpen, SFO og eldresentrene i Nordre Aker. Skolebudsjettet økes for å møte kunnskapsløftet, og for å heve kompetansen i skolen knyttet til barn med spesielle behov. Ikke minst sørger vi for at kommunen bidrar med sitt, slik at Lyn får sitt etterlengtede klubbhus på Kringsjå. Et kjempeviktig tiltak for bydelens barn og unge.

Et sterkt Venstre i bydelsutvalget og i bystyret betyr økt satsing og midler til miljø, byutvikling, bydelene, skolen og de av oss som har det verst. Er dette noe du vil ha mer av, så gjør oss enda sterkere på valgdagen. Stem Venstre.

Per Elling Braseth-Ellingsen

1.kandidat Nordre Aker Venstre

Toril Berge

2. kandidat Oslo Venstre

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...