Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Skeid-spalten:

Ett poeng mot Oppsal var to poeng for lite!

Jonny peker mot cupkampen. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Snøft fra storoksen, Jonny Olsen. – Skeid fortjente seieren. Så, hva nå - kanskje vi får en cupbombe?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2016 kl 10:54

Oppsal inviterte til fest på sin debutmatch på tredje høyeste nivå. Rammen var god! Godt over 400 mennesker, strålende vær og to Oslolag som begge to ville vise seg frem i årets åpningskamp.

Men når dommeren blåste av kampen var det ingen tvil: Skeid fortjente seieren.

I store deler av kampen var det bare et lag på banen. Skeid tok fullstendig kontroll over kampen, og spesielt det knallharde arbeidet og innsatsen til vår strålende midtbanetrio må ikke glemmes. Jens Rongved, Hassan Yousef og Andreas Steinbakk-Olsen jobbet 110 prosent kampen igjennom, og eide midtbanen. Det la grunnlaget for dominansen vi så på banen.

Oppsal var bare farlige på kontringer, men hadde kun to seriøse målsjanser i løpet av kampen. Og nei, da har jeg ikke tatt med den latterlig billige straffen de fikk ti minutter før slutt. Høydepunktene viser at dommeren regelrett dummet seg ut, for Oppsalspilleren snublet i egne ben. Heldigvis seiret rettferdigheten da Idar dro frem en strålende redning. Strålende!

Kasper Amdal og Mansour Gueye i midtforsvaret hadde full kontroll, og spesielt sistnevnte var tidvis ekstremt dominerende. Offensivt løp Johnny Buduson det han kunne, men led av at han ikke fikk de nødvendige bakromspasningene han trenger. Mustafa Hassan på høyrekant har hatt bedre dager på jobb, mens hans makker på venstrekant Anders Engebretsen imponerte. Uheldigvis pådro han seg en skade på slutten av kampen. Håper ikke det er alvorlig!

Så, hva nå?

Vi står med ett poeng etter åpningskampen. Basert på kampen var det 2 poeng for lite. Vi tar med oss det positive fra kampen, og alle sjansene vi produserte. Vi hadde blant annet to skudd i tverrligger.

Det er litt urovekkende at vi ikke fikk ballen i buret, men det kommer andre muligheter senere.

Første mulighet til å gjøre noe med dette er mot Strømmen i 1. Runde i NM på onsdag.

Strømmen kommer til Nordre Åsen som favoritter. De spiller tross alt i divisjonen over oss, og skal ikke tape mot et lag i divisjonen under. Vi er dermed underdogs på egen hjemmebane. Kanskje det er en rolle som passer oss godt?

For, det Skeidlaget vi så i går hadde tydelige premierenerver i starten av kampen. Det ble bedre utover kampen, men det var nok litt høye skuldre. Mot Strømmen på onsdag? Da kan vi senke skuldrene og slappe av. Vi har ingenting å tape i den kampen.

Og hvem vet, kanskje vi får en cupbombe?

Snøft fra storoksen,

Jonny Olsen
Skeidoksene

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...