Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Fagforbundet Oslo på din side

Nordre Aker Fagforening deltar frem til 15. mai i Fagforbundet Oslos store demokratiske prosjekt "Fagforbundet Oslo på din side". I mars sendte Fagfor...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.05.2007 kl 14:00

Nordre Aker Fagforening deltar frem til 15. mai i Fagforbundet Oslos store demokratiske prosjekt "Fagforbundet Oslo på din side". I mars sendte Fagforbundet Oslo ut en egen avis, til alle medlemmene i Oslo. I denne avisen kom ulike problemstillinger frem for at den skulle hjelpe til med å få diskusjonene i gang. I Nordre Aker Fagforening har diskusjonene gått rundt om kring på ulike medlemsmøter. Interessen for samfunnsutviklingen viser seg å være meget stor.

Noen av det medlemmene av Nordre Aker Fagforening er:

En mer rettferdig verden,

En lønn å leve av

Trygge og gode arbeidsplasser,

Kunne gi et tilbud, som man er stolte av – ikke flere ned skjæringer

Et bærekraftig miljø, neste generasjoner skal også kunne glede seg over en hvit vinter

Et nærmiljø som tar vare på alle, unge og gamle

Et sterkt lokal demokrati

Nordre Aker Fagforenings medlemmer er opptatt av samfunnsutviklingen. De ser den veien Oslo kommune har valgt. Derfor mener vi at vi trenger en ny politikk og et nytt byråd i Oslo kommune. Og vi trenger en sterk lokaldemokrati som får lov å være med å bestemme hvordan nærmiljøet skal være. Altså flere tjenester til bydelen. Bydelsutvalget må kunne være et mer selvstendig organ.

Vi er stolte over de tjenester som blir utført i bydel Nordre Aker, vår arbeidsgiver er hver fjerde år på valg. Nå er vi lei over å ha en arbeidsgiver / byråd (Høyre og FRP) som hele tiden sier at kommunale ansette ikke gjør en god jobb. Vi er lei av at byrådslederen ALDRI kan omtale en kommunal hjemmehjelp positivt. Hva er galt med den jobben vi gjør, over 80% av brukerne våre er fornøyde.

Vi håper du støtter vår sak, og blir med å bruker stemmeretten din mandag 10 . september.

Nordre Aker Fagforening

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...