Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Farlig, dårlig sikret fjell- side i Grefsenkollveien

Jeg viser til omtale av et mulig ras og ødelagt gjerde utover fjellskråningen ved Grefsensetra bussholdeplass. Det har ikke vært noe ras her, men det ...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.09.2006 kl 12:55

Jeg viser til omtale av et mulig ras og ødelagt gjerde utover fjellskråningen ved Grefsensetra bussholdeplass. Det har ikke vært noe ras her, men det var en utforkjøring med bil ved midnatt 31/3-06. Denne kvelden var det ikke glatt, men bilen hadde kommet gjennom gjerdet og hang utfor stupet. Politiet som kom til stedet uttalte, med rette, at føreren hadde hatt kjempeflaks som ikke hadde falt utover den ca. 50 meter høye fjellsiden.

Jeg kjenner ikke årsaken til denne utforkjøringen. På denne ene siden av Grefsenkollveien mellom nr. 20 og 28 er det stupbratt og med svært dårlig sikring for motorkjøretøy som kan miste kontrollen, og komme ut mot stupkanten. I tillegg har det altså nå i flere måneder vært et stort hull i gjerdet hvor fotgjengere (barn) har kunnet forville seg ut på stupkanten her. Veirekkverk har vært svært mangelfullt her i mange år og nå har det altså i tillegg vært et ødelagt gjerde her.

Jeg undres over at gjerdet som ble ødelagt har fått stå slik i mange måneder inntil lokalavisen bringer saken fram for Samferdselsetaten. Hvilke rutiner eksisterer for å varsle rette etat ved slike skader på veisikring? Hvilke rutiner følger politiet? Hvem har ansvar for å melde og reparere slike skader? Det er økende stor trafikk i Grefsenkollveien, også av busser. På vinterstid kan det være spesielt glatt her fordi det kan renne vann fra fjellsiden ovenfor ut i veien og fryse på. Jeg håper på snarlig utbedring av veisikringen av dette stupbratte området.

Ellen, Grefsenbeboer

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...