Nordre Aker Budstikke

«For oss kommer du alltid til å være Flammen på platten»

Vil savne Flamingo: Dag Ivar, Jørn, Ingar, Geir og Pål Cato Foto: TORE/PRIVAT

NEKROLOG: – Jeg lyser fred over dine sittegrupper, barkrakker, øltønner, mye moro og mange gode minner! skriver Geir-Erik Jensen, etter at Flamingo denne uken ble lagt ned.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.03.2017 kl 15:19

En nekrolog skal være en tekst som handler om en nylig avdød. Den skal bidra til å bevare minnet om denne personen.

Den norske varianten er gjerne rosende, der de gode minnene trekkes frem...

Nei, dette passer ikke helt for Flammen...Et minneord, eller en hyllest føles mer riktig.

BAKGRUNN: Nå er det slutt for Flamingo på Grefsenplatået

Tenk at du, kjære og eneste brune vannhull i området, og som har vært der i så mange år, likevel føles å ha gått fra oss så altfor tidlig.


De første 20 årene av mitt øldrikkende liv, var du så full av røyk og nikotin at, ja jeg tror alle som besøkte deg, ble henvist til vaskerom for avkledning, dusj og desinfisering før intimsonen ble inntatt natterstid. Røykeloven til Dagfinn Høybråten var du vel egentlig ikke så veldig glad i...

Hvor mange tønner med øl har rent ut og inn på Grefsenplatået? Hvor mange diskusjoner har du overhørt, hvor mange kranglinger har du opplevd, hvor mye latter sitter ikke i veggene, hvor mange menn og kvinner har du ikke sett litt smånervøse på vei hjem til sine kjære, etter kanskje litt for mange duggfriske?

Men du sto der alltid, smilte og ønsket oss tilbake. Det ble shinet opp i ny og ne, og penere enn noen gang sto du og tok i mot oss, vi tørste og selskapssyke.

Og tilbake vi kom, gang på gang.

Skilsmisser har du også vært igjennom, men du har alltid kommet tilbake med quizen og siste freddan i måneden.


Nå er døren stengt og låsen byttet.

Vi sørger og vi svirrer rundt som noen hodeløse høner og haner! Hvor skal vi nå slukke tørsten?

For oss kommer du alltid til å være Flammen på platten – en av de siste fine brune.

Jeg lyser fred over dine sittegrupper, barkrakker, øltønner, mye moro og mange gode minner.

Men kan du kanskje stå opp fra de døde? Komme tilbake med quizen og freddan, nok en gang?


Flamingo er død. Lenge leve Flamingo!

Geir-Erik Jensen

LES OGSÅ: Likevel ingen siste natt med gjengen: Fredag var låsene skiftet på Flamingo etter at meldingen om at stedet legges ned, kom torsdag ettermiddag: Snipp, snapp snute for Flamingo...

Men det åpner ny pub på Grefsenplatået, stedet som til tross fot at det er litt stusselig om dagen, snart skal oppgraderes...

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...