Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Fordel Lyn?

Fotballhelgen kunne ikke vært bedre. Lyn tok fullstendig rotta på Aalesund, lagene rundt oss på tabellen avga viktige poeng, Leeds knuste Gillingham p...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.05.2008 kl 08:51

Fotballhelgen kunne ikke vært bedre. Lyn tok fullstendig rotta på Aalesund, lagene rundt oss på tabellen avga viktige poeng, Leeds knuste Gillingham på et fullsatt Elland Road, og Manchester United tok livet av Chelseas gulldrøm med en seier mot West Ham. Ja, også vant Reggina borte mot Catania i Serie A, og da er Andersens fotballhelg totalt fullkommen. Jeg tar heller ikke for hardt i når jeg sier at det frydet meg at Vålerenga gikk på en smell hjemme mot Molde, et tap jeg naturligvis hadde spådd på forhånd. Helgen får terningkast seks i min bok.

Ser jeg frem mot det som skal skje videre, er det masse å glede seg til for Lyn-fans i hele byen. Mandag er det første runde i cupen som står på programmet, og jeg ser mange Lyn-supportere har vært kritiske til oppsettet som Norge Fotballforbund kom med. Lyn, har som eneste lag i Tippeligaen blitt satt opp mot en motstander som ligger himla langt unna, og dette vekker naturligvis vrede hos våre naboklubber, og våre supporter.

Sett fra mitt ståsted er oppsettet glimrende, for dette vil tale ekstremt til vår fordel i senere runder, dersom alt går etter planen mot Harstad. For det første tror jeg Ullern, Frigg og Korsvoll har alle tiders mulighet til å gå videre i cupen, selv om alle tre møter skikkelig motstand. Frigg har Notodden hjemme, Korsvoll må til Drøbak, mens Ullern får Hønefoss på besøk.

Hva hadde vært bedre enn en kamp i andre runde på kunstgresset på Ullernbanen, Marienlyst eller Korsvollbanen? Vaffellukt, slappe pølser, mai-sol og fullsatte tribuner når Lyn besøker klubber de fleste av supporterne våre har som andrelag eller moderklubb, hadde vært fantastisk for vestkanten, og ikke minst veldig gøy for oss og våre supportere. Det er ingenting som er så hyggelig som når topp møter bredde, og den gjestfriheten man ofte møter hos disse klubbene er til etterfølgelse for alle som jobber med arrangementer i Tippeligaen.

Skulle Lyn være så dyktige å slå ut et av disse lagene på vei til Ullevaal kan man komme i en situasjon der man møter et Tippeliga-lag i en eventuell kvartfinale. La oss si at dette blir LSK, og begge klubber står med like mange hjemmekamper. Hva tror dere blir utslagsgivende i forhold til hvem som får hjemmekamp? Da vil vår tur til det høye nord selvfølgelig bli vektlagt, og Lyn med all sannsynlighet bli tildelt en hjemmekamp.

Det kommer til å komme mange godbiter fremover, og fortsetter vi å spille som vi gjorde mot Aalesund blir det garantert gøy å heie på Lyn de neste månedene.

Og for de av dere som vil følge Harstad-Lyn, så vil naturligvis lyn.no ha LIVE-oppdatering.

Heia Lyn og god helg.

Joachim Westher Andersen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...