Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Brua er nå stengt:

«Fotgjengere er henvist til en bratt gangvei som er en ren skøytebane»

Brua over Brekkedammen er under rehabilitering, og stengt. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

KOMMENTAR: – Er det så tette skott mellom de enkelte etater, at de som skiltet omveien ikke synes de hadde noe med at veien er nærmest ufremkommelig uten brodder?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.03.2019 kl 21:41

Torsdag skrev Nordre Aker Budstikke om brua over Brekkedammen, som ikke bare trenger nytt toppdekke, men også forbedringer i selve konstruksjonen, i følge Bymiljøetaten. Brua kan bli stengt en god stund - les hele saken her.

Det synes ikke å være noen grenser for hva beboere i området Grefsen/Kjelsås/Brekke skal bli utsatt for på samme tid, i regi av byens etater.

Det er selvsagt bra at broen over Brekkedammen endelig blir utbedret etter mange års forfall og lappverk, men hvorfor måtte dette arbeidet starte på det verst tenkelig tidspunkt av året?

Gangveien. Foto: PRIVAT

Fotgjengere er henvist til en bratt gangvei som er en ren skøytebane. Er det så tette skott mellom de enkelte etater i kommunen at de som satte opp skiltene for omveien ikke synes de hadde noe med at veien er nærmest ufremkommelig uten brodder?


Jeg registrerer for øvrig at arbeidet på broen har vanlig kommunal fremdrift. Det skjer lite eller ingen ting. Den omtalte omvei viser seg ypperlig for syklister med piggdekk, men det er inntil videre fortsatt flere fotgjengere enn syklister i området.

Folk som er dårlige til bens, barnevogner, rullatorer og skolebarn blir mer og mer nødt til å bruke Frysjaveien, hvor det ikke er fortau.

I Frysjaveien foregår en betydelig tungtransport til alle døgnet tider seks dager i uken, i tillegg til leddbusser.

DELTA I DEBATTEN! Send ditt innlegg til meninger@nab.no!

Red.anm.: Om hvorfor arbeidene utføres nå, sa spesialingeniør Kristoffer Granberg Dahl i Bymiljøetaten dette til Nordre Aker Budstikke torsdag:

– Da vi tok av toppdekket, for å skifte ut og utbedre, så oppdaget vi også ting som bør utbedres med selve konstruksjonen. Det kan fort bli stengt her noen uker.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...