Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Høyre uenige med Ap om bygging i Godalsparken

Nylig hadde bydelsutvalget i Nordre Aker til behandling et forslag om å bygge barnehage i Godalsparken, som er et mye brukt frilufts- og rekreasjonsom...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.11.2006 kl 11:40

Nylig hadde bydelsutvalget i Nordre Aker til behandling et forslag om å bygge barnehage i Godalsparken, som er et mye brukt frilufts- og rekreasjonsområde for beboerne i Tåsen- og Bakkehaugområdet. Både Bakkehaugen Vel, Bakkehaugen Borettslag og Naturvernforbundet har engasjert seg imot forslaget.

Høyre gikk under debatten sterkt imot at det skal bygges på friområdet. Selv om bydelen har behov for barnehageplasser, så mener Høyre at parken bør bevares som det fine grøntområdet det i dag er for områdets beboere. Behovet for barnehagetomter og andre gode formål medfører i dag et stort press på mange av byens verdifulle grønne lunger, men det er i denne situasjonen spesielt viktig at vi samtidig sørger for å verne om viktige regulerte grønne lunger.

Høyre skal fortsatt være garantisten for at vi i Nordre Aker bydel fortsetter med full styrke arbeidet med å sørge for at alle som ønsker det får en barnehageplass. Samtidig som Høyre gikk i spissen for å avvise at det skal bygges barnehage i Godalsparken, så fremmet vi derfor samtidig forslag om at bydelen skal søke om å overta barnehagedriften på Berg Gård (med sikte på utvidelse), at kommunen skal erverve brakkene i Claus Borchs vei til barnehageformål, og at kommunen skal omregulere forhenværende Sogn Kompostanlegg til barnehageformål.

Dette viser at Høyre har evnen til å ha to tanker i hodet samtidig; bevare viktige grøntområder samtidig som vi går i spissen for å skaffe tilveie flere barnehageplasser. Høyre fikk under behandlingen i bydelsutvalget flertall for disse forslagene. Arbeiderpartiet var det eneste partiet som gikk mot Høyres forslag, og som dermed ønsket å bygge ned det mye brukte friområdet Godalsparken.

Egil Ihlen (H)

Leder av bydelsutvalget i bydel Nordre Aker

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...