Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Hva er feil med å være kommuneansatt

Torsdag 1. mars var hovedtillitsvalgte og hovedverneombudet i Bydel Nordre Aker på bydelsutvalgsmøte for å høre de ulike politiske partienes syn på br...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Torsdag 1. mars var hovedtillitsvalgte og hovedverneombudet i Bydel Nordre Aker på bydelsutvalgsmøte for å høre de ulike politiske partienes syn på brukerundersøkelsen for sykehjemmene i bydelen.

I denne undersøkelsen kom det kommunale sykehjemmet Lillohjemmet best ut. Lillohjemmet kan skryte på seg å være et av Oslo kommunes billigste sykehjem samtidlig som de har høyest tilfredshetsnivå i byen. Mer igjen for pengene……

Men hva sier de ulike politikerne i bydelsutvalget? Partiene er stolte av at sykehjemmene har høye tilfredshetsnivå, uavhengig av hvem som drifter de, med unntak av et parti. FrP klarte å fortelle oss at de liker de private sykehjem best, de vil helst at alle sykehjem skal privatiseres. Kommunale tjenester er en uting!!

Det er da vi lurer på, hva er galt med å være en kommunal ansatt. Og hvordan kan FrP som medlem av byrådet, og derfor vår arbeidsgiver i Oslo kommune, mene så mye galt om oss som jobber dag og natt for at tilbudet i denne byen.

Kan vi aldri få en positiv tilbakemelding fra vår egen arbeidsgiver!! Ja, hva gjør dette med vårt arbeidsmiljø, med bare negative tilbakemeldinger.

Skuffet forlot vi møtet, etter en liten ringerunde rundt i kommunen fikk vi bekreftet at dette ikke er unikt for Bydel Nordre Aker. FRP har vist i ulike bydelsutvalg at de ikke ser noe positivt på den innsatsen de kommunal ansatte gjør i Oslo kommune.

VI ønsker derfor en NY politikk i Oslo kommune, slik at vi som kommunalansatt fortsatt kan gi innbyggerne gode tjenester!!!

Nordre Aker Fagforening

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...