Nordre Aker Budstikke

Immune mot bråk

Lørdag spilte Norge mot Skottland på Hampden park, og for første gang på lenge følte jeg en viss stolthet over det norske landslaget. Måten de kjempet...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.10.2008 kl 10:10

Lørdag spilte Norge mot Skottland på Hampden park, og for første gang på lenge følte jeg en viss stolthet over det norske landslaget. Måten de kjempet på gjennom nitti minutter viste meg at vi i aller høyeste grad har noe å fare med i denne kvalifiseringen, og det er gledelig.

Det som dog er helt komplett uforståelig er hvorfor Hareide velger å ta ut Martin Andresen (som heldigvis for Norge er skadet og måtte trekke seg), og Henning Hauger (har han spilt i år?) foran en formspiller som Tomasz Sokolowski. Det har jeg ikke noe godt svar på, men fortsetter "Soko" som han har gjort i år, bør veien til landslaget være kort.

Forrige uke gikk vi ut med nyheten om at Chelsea har saksøkt oss, og for alle fortonet deg seg som det rene hakket i plata. Våre fans har helt sikkert fått nok av denne saken, og jeg tror med hånden på hjertet at opinionen er grundig lei av en sak de ikke makter å sette seg inn i.

Jeg kan fortelle dere at vi som jobber i klubben begynner å bli ganske lei av hele saken, vi også. Ikke før er vi ferdig med et tre års langt mareritt, før saken er over oss igjen, og da Erik Langerud informerte staben i forrige uke, var det mange lange ansikter å se på møterommet.

Men én ting skal mine kolleger i Lyn ha; og det er at de har en urokkelig tro på at dette kommer til å løse seg, og etter at vi hadde fordøyd beskjeden smalt følgende visdomsord fra en klok munn:


- Hvis vi lar dette påvirke oss, så har vi tapt allerede, og i Lyn jobber det ingen tapere!

Fem minutter etter var saken lagt til siden, og vi var igjen i gang med våre daglige gjøremål. Dette ble også tema med spillerne våre, som har taklet alt styret i år på en fantastisk måte.

Langerud holdt et kort, men godt infomøte om temaet, og der ble man enige om at dette ikke var noe spillerne kunne gjære noe med, så business as usual.

Nå gjelder det å levere varene i de tre siste kampene, gi fansen noe å tro på inn i vintermånedene, og forhåpentligvis begynne planleggingen i ro og mak for 2009, et år som jeg håper vil være helt annerledes enn 2008.

Jeg vil faktisk gå så langt som å si at 2008 er et av de vanskeligste og tøffeste årene denne klubben noen gang har sett, og akkurat det sier ikke rent lite.


Når jeg da stopper og tenker litt på hvordan det har gått i år, blir jeg bare enda mer motivert til å gi jernet fremover.

På tross av alt krøllet har juniorlaget vårt blitt suveren seriemester, mens Lyn 2 har gått fra seier til seier i 2. divisjon. A-laget vårt har levert som forventet i Tippeligaen, og publikum, og især Bastionen, møter fortsatt trofast opp.

Når dette er utfallet av et av de mest turbulente årene i klubbens historie, tør jeg ikke tenke på hva vi kan oppnå i medvind.

Tenk på akkurat det når du sitter i bilen på vei til Hamar på søndag.

God helg!


Joachim Westher Andersen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...