Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Inspirerende EM

Lørdag er den lange Tippeliga-pausen endelig over, og vi kan begynne å glede oss til litt skikkelig betydningsfull toppfotball igjen. I pausen har ve...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.06.2008 kl 11:15

Lørdag er den lange Tippeliga-pausen endelig over, og vi kan begynne å glede oss til litt skikkelig betydningsfull toppfotball igjen.

I pausen har vei vært vitne til et Europamesterskap som jeg synes har vært helt fantastisk, og vi har fått stifte bekjentskap med noen nye stjerner vi kan glede oss over når ligaene begynner å rulle igjen i august/september. Særlig er det de russiske spillerne som har overbevist, og selv om bare én spiller i den russiske troppen spiller i utlandet, tror jeg vi med trygghet kan si at det tallet kommer til å bli mangedoblet i løpet av noen måneder. Kanskje Chelseas styrtrike eier Roman Abramovitsj kjøper hele det russiske landslaget?

I så fall blir Chelsea omsider et lag det er verdt å se på, så hvorfor ikke?

Som sagt innledningsvis så er det Tippeligastart igjen på lørdag, og Lyn får Viking på besøk, et oppgjør det pleier å lukte svidd av. Lyn har også i år noe å hevne, for på Ullevaal i fjor fikk Stavanger-laget med seg tre heldige poeng, og det skal de ikke slippe unna med i år. Hvem som er favoritt er vanskelig å si, men dersom Lyn vinner kampen kan man i beste fall gå opp 2. plass på tabellen, noe ville vært meget gøy.

Det bør i hvert fall ikke skorte på motivasjonen!

Men før kampen skal spillerne i aksjon på hele andre arenaer. Hele denne uken skal Lyns spillere besøke fotballskoler på hele Oslos vestkant for å lære bort litt av sine triks til den neste generasjonen stjerner. Forhåpentligvis kan våre spillere være til like stor inspirasjon for barna i nærmiljøet, som jeg tror våre spillere har hatt av å følge EM fra sidelinjen.

For jeg vil tro våre midtbanespillere lærer litt om bevegelse og teknikk når de ser Wesley Sneijder kjæle med ballen på Hollands midtbane, eller hvor mye power og guts som bor i Daniele De Rossi på gli azzuri.

Lørdag klokken 18:00 får vi svaret på om Lyns spillere har latt seg inspirere av de to nevnte herrer. Har de skal Viking få kjørt seg veldig, men dersom de fortsatt er inne i feriemodus slik vi var mot Sandefjord i fjor, blir det vanskelig. Vi sees på Ullevaal lørdag klokken 18, og feirer sammen på Paddys etter kampen.

Riktig god helg!

Joachim Westher Andersen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...