Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjære velger

Lav valgdeltakelse kan være en av årsakene til at dagens byråd sitter. Det manglet ca. 100 stemmer for at opposisjonen fikk flertall i bystyret, ved f...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.08.2007 kl 09:40

Lav valgdeltakelse kan være en av årsakene til at dagens byråd sitter. Det manglet ca. 100 stemmer for at opposisjonen fikk flertall i bystyret, ved forrige kommune valg. Da var valgdeltakelsen i underkant av 60% på landsbasis. Politikk kan kort defineres som fordeling av goder og byrder.

Det sittende Høyre/Frp byrådet legger ikke skjul på at de i stor grad ønsker en privatisering av offentlig sektor. Høyre/Frp selger unna offentlige eiendommer, samtidig som de aldri har penger når innbyggerne etterspør midler eller tiltak som kan komme dem tilgode. De tar i praksis innbyggernes eiendommer og selger dem til ulike private aktører som senere gjør seg styrtrike på dem. Innbyggerne bør være interessert i offentlig eierskap fordi man som velger gis makt over hvem og hvordan de offentlige verdiene skal forvaltes. Velgerne gis en form for indirekte råderett. Det er derfor viktig for demokratiet at valgdeltakelsen øker betraktelig i fremtiden. Demokrati kan jo direkte oversettes til folkestyre. Det handler i stor grad om at politikere trenger legitimitet for det de gjør. Politisk legitimitet kan defineres som tillit mellom de styrende og de styrte. Sitt derfor ikke hjemme valgdagen på grunn av frustrasjon over situasjonen i Oslo. Vil man allikevel sitte hjemme valgdagen så avgi en forhåndstemme.

Arbeiderpartiets byrådslederkandidat Rune Gerhardsen er mannen som bør stemmes frem som ny byrådsleder. Han har lang erfaring både som menneske og politikker. Rune G. vil også arbeide for at de eldre selv, skal få bestemme hvordan de skal innrette sine liv. Og han ønsker å gjøre Oslo til en by for barna. Sosialdemokratiet ivaretar både menneskelige og demokratiske interesser og sikrer offentlig eierskap og gode offentlige tjenester til vårt felles beste. Einar Førde sa en gang at "vi er alle sosialdemokrater", Sosialdemokrater bør derfor gå og stemme Arbeiderpartiet slik at vi får nytt styre i Oslo!

Knut Henning Braaten

5 kandidat til Nordre Aker Arbeiderparti

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...