Nordre Aker Budstikke

Klin til!

nn Nå på søndag er det igjen klart for hele Norges årlige TV-aksjon – i år til inntekt for Blåkors. Pengene som kommer inn skal blant annet brukes til...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.10.2008 kl 08:35

nn Nå på søndag er det igjen klart for hele Norges årlige TV-aksjon – i år til inntekt for Blåkors. Pengene som kommer inn skal blant annet brukes til å hjelpe barn og unge som lider under voksnes rusmisbruk, skape større åpenhet og bevissthet om rusmisbruk, og etablere nødvendige tilbud til barn av rusmisbrukere. Ifølge aksjonen lider minst 120.000 barn og unge i Norge under foreldres rusmisbruk. Et ikke minst trist og veldig skremmende høyt tall.

nn I dagens avis forteller Korsvoll-mannen og seniorrådgiver i Blåkors, Arne Falck, om søndagens TV-aksjon. Han har også en oppfordring som avisen vil gjenta – Vær nabokjerringa! Det er lov å bry seg, det er lov å tørre å ta tak i de vi er glade i; ta tak i de som vi ser trenger hjelp! Det er feigt å lukke øynene eller snu seg andre veien, når man har mistanke om, eller kanskje til og med vet at noen lider. Og kanskje spesielt når det gjelder noen av de mest sårbare i samfunnet, nemlig små og store barn og unge. Kanskje en bekymringsmelding – anonym eller ikke – til bydelens barnevern kan være med på å hjelpe barn og unge som lever midt oppe i rusmisbruk, til et nytt, tryggere, bedre og harmonisk liv?

nn Vi tar utfordringen på søndag. Kanskje ringer Nordre Aker Budstikke på døren din med bøsse til inntekt for TV-aksjonen?

Finanskrise eller ikke – den blir satt på vent til over helgen. Avisen gjentar gjerne Falck i dagens intervju: "På søndag er det bare å kline til!" og gi gjerne mer enn hva du egentlig hadde tenkt til!

Det er feigt å lukke øynene eller snu seg andre veien når man har mistanke om at noen lider

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...