Nordre Aker Budstikke

Leder: Finn frem talentene!

nn Teater- og kulturfestivalen TWIST 08 nærmer seg. Fra 31. oktober til 9. november vil Oslo – og Nydalen spesielt – nærmest eksplodere i farger, musi...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.10.2008 kl 10:15

nn Teater- og kulturfestivalen TWIST 08 nærmer seg. Fra 31. oktober til 9. november vil Oslo – og Nydalen spesielt – nærmest eksplodere i farger, musikk og moro. Det blir innslag for enhver smak, men hvem har sagt at festivalen må oppleves fra salen?

nn – Talentkonkurranser er veldig i vinden for tiden, og kan være en ypperlig rekrutteringsbase, sier Beate Svenningsen ved Riksteatret i dagens avis. Derfor er det ekstra morsomt å kunne fortelle at Twist-festivalen – og Bydel Nordre Aker – får sin egen talentkonkurranse i disse dager. I tradisjon med talentkonkurranser vi har lært oss å kjenne fra TV-ruta, stiger «Nydalske talenter» opp fra elveoset ved Akerselva. En talentfull vinner vil stå igjen på scenen i Studentenes hus den 8. november, med en massiv applaus i ryggen, og 30.000 kroner i lomma!

nn Lokale aktører har gått sammen om talentkonkurransen, blant dem Bydel Nordre Aker og Studentforeningen BI, i samarbeid med TWIST 08. For deg som Nordre Aker Budstikke-leser er det en ekstra god nyhet at påmeldingen skjer via våre nettsider, Nordreakerbudstikke.no. Der kan du klikke deg inn allerede i dag og laste opp din egen talentvideo, eller se på andres talenter etter hvert som bidragene kommer inn. Og det er ingen begrensninger på alder eller hva du kan delta med; enten du for eksempel er en kløpper på rockering, er god til å plystre, har en fløyelsmyk sangstemme, er en racer på et eller annet instrument, du kan trylle eller balansere på line..

nn Vi syns dette er et fantastisk initiativ for lokalmiljøet, og syns ingen bør la en slik sjanse gå umerket forbi. Snør på ballettskoene, inviter med din beste venn, eller samle sammen nabolagets beste fotballtriksere. Fest det på film, last den opp på våre nettsider, og du kan bli vår neste lokalkjendis – og 30.000 kroner rikere! Og er du av den litt mindre utadvendte typen kan dette likevel bli moro. Vi sier som Liv Husby i kulturenheten i bydelen:

– Jeg håper det blir morsomt, variert og litt småsprøtt, at det ikke bare er de «flinke» som melder seg på. Det skal jo være litt show og underholdende.


Vi syns dette er et fantastisk initiativ for lokalmiljøet, og syns ingen bør la en slik sjanse gå umerket forbi

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...