Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Leksehjelp i skolen

Undersøkelser viser at der foreldrene har god utdannelse og kan hjelpe barna sine, blir det langt lettere for barna å gjøre det bra på skolen. Noen me...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Undersøkelser viser at der foreldrene har god utdannelse og kan hjelpe barna sine, blir det langt lettere for barna å gjøre det bra på skolen. Noen mener at lekser skal kuttes ut, men det kan gå utover læringen. Oslo KrF mener det er svært viktig at alle elever blir tilbudt leksehjelp slik at ingen kommer dårligere ut pga. forhold hjemmet.

Det må settes av penger til skolene slik at de kan lønne lærere på ettermiddagene. Samarbeid med frivillige organisasjoner vil også være en nøkkel i leksehjelparbeidet. Leksehjelpssentraler som for eksempel Røde Kors sitt tilbud må få støtte av Oslo kommune.

Samtidig er det viktig å engasjere foreldrene, uansett bakgrunn og vise dem hvor mye de betyr i sine barns skolegang, det er ikke nødvendigvis kunnskap som teller, støtte og oppmuntring kan hjelpe langt på vei med barn som sliter med skolearbeidet.

Ingen skal falle ut av skolen fordi de ikke får nok oppfølging hjemme. Samtidig må vi anerkjenne at foreldre spiller en nøkkelrolle i barnas utdannelse. Oslo KrF vil derfor ansette en skole-hjem koordinator som kan bidra til å bedre kontakten med hjemmet.

Peter Walseth

Leder Oslo KrFU

Ungdomskandidat Oslo KrF

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...