Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lokaldemokrati som fungerer

Bydelsutvalget besluttet med 11 mot tre stemmer at Godalsparken på Bakkehaugen forblir en grønn lunge. Ikke lett å trosse et såpass edelt tiltak som f...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Bydelsutvalget besluttet med 11 mot tre stemmer at Godalsparken på Bakkehaugen forblir en grønn lunge. Ikke lett å trosse et såpass edelt tiltak som forslag om bygging av nye, sårt trengte barnehageplasser, men her fant Naturvernforbundet Oslo Nord, Bakkehaugen Vel og engasjerte naboer det nødvendig å kjempe for haugen som friområde.

"En spennende prosess, og lærerikt å se hvordan lokaldemokratiet fungerer. Litt overraskende at det faktisk foregår en reell politisk prosess også på lokalnivået som man som enkeltperson eller forening kan være med å påvirke. En takk til bydelens politikere for at de faktisk hører på hva menigmann har å si, og er i stand til å justere sitt syn når fakta kommer på bordet.", sa Einar W. Thorstensen, fra Bakkehaugen Vel, etter BU-møtet.

Nå kaster Naturvernforbundet Oslo Nord seg ut i arbeidet med å finne alternative barnehagetomter i bydel Nordre Aker; Tidligere Sogn kompostplass, Berg gård, Claus Borchsvei 19/21/23 på Tåsen og Heidenreich, Uelandsgate 85 på Vodsløkka er steder de allerede har funnet frem til som de vil se nærmere på som aktuelle eiendommer, i den hensikt å gi bydelen konstruktive innspill til målet om full barnehagedekning.

Nordre Aker Budstikke håper at også de eldre, seniorene, som møtte til åpent budsjettmøte før forrige ukes BU-møte, vil bli hørt. At bydelens fire Eldre- og Seniorsentre, sammen med bydelens to Frivillighetssentraler gjør en fantastisk jobb med små midler er vi skjønt enig med Eldrerådets leder, Nina Valle, i.

Deres lojale kutt i år bør absolutt belønnes med økte driftsrammer i 2007 særlig, fordi de ikke ligger under begrepet "lovpålagte tjenester". Vi er alle tjent med at bydelens eldre kan få bo hjemme så lenge som de selv ønsker det. Det er ennå ikke for sent å være med å påvirke bydelens budsjett. Bruk gjerne Nordre Aker Budstikke som talerør!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...