Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lokaldemokratiet

Endelig kan man i alle bydeler velge sitt eget bydelsutvalg. 10 september har du to valg å gjøre, bestemme hvem som skal sitte i bystyret og hvem som...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.06.2007 kl 10:20

Endelig kan man i alle bydeler velge sitt eget bydelsutvalg.

10 september har du to valg å gjøre, bestemme hvem som skal sitte i bystyret og hvem som skal sitte i bydelsutvalget til Nordre Aker. Bydelsutvalget bestemmer over de nære ting i Bydel Nordre Aker, som er delegert fra sittende byrådet. De har en viktig rolle når det gjelder ditt lokal samfunn, hvordan ditt daglige liv fungerer. Har din mor fått sykehjemsplass, har ditt barn fått barnehageplass, er det ungdomstilbud til ungdommen. Regulering av tomter, veier, hvor skal markagrensen være?

Gjelder dette deg?

I høy grad så lenge du bor i Bydel Nordre Aker. Det er viktig for demokratiet at alle er med. Etter valget er det for sent, da har andre tatt valget for deg. Ikke la andre bestemme. Ta dine egne valg og bruk stemmeretten din. Alle må være med å påvirke.

Nordre Aker Fagforening er veldig opptatt av hvordan Bydelsutvalget blir sammensatt etter 10. september 2007. Det håper vi du også er.

Vi håper Ivar Christiansen (AP) eller Lill Pleym (SV) blir den nye lederen for bydelsutvalget. Vi trenger et sosialdemokratisk flertall i bydelen, hvor fellesskapets verdier skal ha en stor plass i politikken.

Bruk sommeren til å tenke deg om hva du ønsker for Bydel Nordre Aker. Nordre Aker fagforening ønsker deg en riktig god sommer.

Nordre Aker Fagforening

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...