Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Mer penger til bydelen

Nordre Aker Fagforening ser at oppgaven administrasjonen har hatt med å få merforbruket til bydelen i balanse har vært vanskelig, da bydelen har gjenn...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.06.2008 kl 11:35

Nordre Aker Fagforening ser at oppgaven administrasjonen har hatt med å få merforbruket til bydelen i balanse har vært vanskelig, da bydelen har gjennomført kontinuerlige budsjettkutt siden starten i 2004.

Nordre Aker Fagforening er bekymret for utviklingen til bydelen med de foreliggende økonomiske rammene. Vi skulle ønske byrådet lyttet til oppropet som samtlige BU-leder, uavhengig av partitilhørighet, underskrev før budsjettvedtaket i desember 2008. Dette var også et krav fra Fagforbundet. Budskapet var: Mer penger til bydelen, for å kunne ivareta innbyggernes behov for tjenester.

Med de budsjettforslagene som da ble vedtatt viste vi at bydelenes budsjett ikke ville kunne møte de utfordringene som ville komme i 2008. Og nå må vi atter en gang før sommeren gjøre budsjett kutt i bydelen.

Vi opplever at oppgavene byrådet gir bydelene ikke står i samsvar med de økonomiske rammene bydelen blir tildelt. Og når så mange bydeler har økonomiske problemer, burde dette være et signal til byrådet om at de har budsjettert feil. At innbyggerne i bydelene skal motta redusert tilbud er også en stor bekymring for oss ansatte i bydel Nordre Aker.

Bydelens lokaldemokrati koster, men dette bør ikke gå utover driftsbudsjettet til bydelen. Utgiftene for å gjennomføre politiske møter bør ikke gå utover bydelens driftsbudsjett, men burde hatt egen sentral post fra rådhuset øremerket politisk aktiviteter.

Ingri Bjørnevik

Nordre Aker Fagforening

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...