Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker har uløste oppgaver

Bydel Nordre Aker er en trygg og trivelig bydel å bo i, noe som bekreftes i FAFOs ferske levekårsundersøkelse for Oslo. Vi har idylliske småhusområder...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.08.2007 kl 11:35

Bydel Nordre Aker er en trygg og trivelig bydel å bo i, noe som bekreftes i FAFOs ferske levekårsundersøkelse for Oslo. Vi har idylliske småhusområder, kolonihager, turområder og kultur- og idrettsarenaer. Arbeiderpartiets mål for bydelen fremover er å ta vare på det gode vi har og samtidig gjøre noe med de utfordringene som er her. Utfordringene er godt dokumentert, så det er bare å brette opp ermene.

Bydel Nordre Aker forvalter ca 600 mill kr. Dette er ikke småpenger og pengene brukes på sykehjem, hjemmetjenester, omsorgsboliger, eldresentre, TT-tjenester, barnehager, barnevern, SFO og sosialhjelp. Arbeiderpartiet vil at tilbudet til eldre som trenger hjelp skal styrkes. Det må også legges til rette for å styrke aktivitetstilbudene, slik at man ikke blir sittende ensom og forlatt i en leilighet. Det gir ingen god livskvalitet.

Ut over de lovpålagte helse- og sosialtjenestene har bydelen muligheter til å påvirke også andre politikkområder. Bydelen er viktig høringsinstans og initiativtaker i mange saker. Derfor engasjerer Nordre Aker Arbeiderparti seg i andre saker enn de bydelen har direkte ansvar for. Vi ønsker å bygge idrettshaller på Korsvoll og Grefsen og flerbrukshall på Kjelsås. Vi vil "passe på" at Bergbanen ved Ullevål stadion blir bygget slik det er avtalt. Vi ønsker Ring 3 lagt under bakken på Ullevål-sletta og trafikk-kaoset ved Storkrysset/Storosenteret må løses.

Barne- og ungdomsskolene i bydelen er sprengt og vi vil arbeide for å bygge flere skoler eller utvide eksisterende skoler, slik at barn og unge får gå på skolen i nærmiljøet. Vi vil arbeide for ny barneskole på Voldsløkka, samt at Grefsen videregående skole moderniseres og eventuelt utvides til å bli ungdomsskole også.

Trivsel er så mangt, og selv om fagfolk sier at høyspentledninger ikke er farlig for folks helse, så er de i hvert fall svært skjemmende. Nordre Aker Arbeiderparti vil derfor være en pådriver for å få gravd ned høyspentledningen som går fra Øvre Sogn til Kjelsås. Dette er med stort hell allerede gjort fra Ris til Øvre Sogn som ledd i et boligprosjektet.

Bydelsutvalget fordeler penger på bakgrunn av lover og regler og kriterier fastsatt i Oslo bystyre. Selv om mye er bestemt utenfra, foretar bydelsutvalget reelle prioriteringer mellom politikkområdene. Det har derfor betydning hvem som sitter i bydelsutvalget. Med direkte valg til bydelsutvalget velger innbyggerne selv hvilke politikere som skal styre bydelen de neste fire årene.

Arbeiderpartiet er en garantist for bydelsdemokratiet og ønsker å styrke det på områder som er hensiktsmessig. For eksempel ønsker vi at bydelen igjen skal få ansvaret for sykehjemmene. Nærhet til utfordringene gir ofte de beste løsningene. Husk å stemme i bydelsvalget 10. september!

Terje Grytbakk

Arbeiderpartiets 3. kandidat til bydelsutvalget i Nordre Aker

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...