ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

«Nydalen har blitt til et grått og kjedelig sted»

Heidi og søsteren Malene har tidligere skrevet brev til konge, statsminister og ordfører om sitt ønske om park i Nydalen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

JA til stor park i Nydalen, skriver Heidi (12) i 7. klasse på Grefsen skole.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.03.2020 kl 16:03

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

Jeg synes at politikerne burde si ja til en stor park i Nydalen, fordi Nydalen virkelig trenger det, og her er grunnen til hvorfor politikerne burde si ja:

Nydalen har blitt til et grått og kjedelig sted etter at de har bygget de nye blokkene, kinoen, hotellet, butikkene og restauranter. Jeg har vært heldig å vokse opp ved siden av en fotballbane/basketballbane, men den skal snart bli bygget på så da må vi barna ha et annet sted å leke leker som trenger litt mer plass, sånn som fotball, haren o.s.v.

En park kan være et samlested for folk i alle aldre, det kan være en lekeplass, et sted man kan slappe av, treffe nye folk og få nye venner eller bare ta seg litt frisk luft. Jeg kommer ikke på noen dårlige ting med å ha en park her i Nydalen.

Leger og dere politikere sier at barn må være i fysisk aktivitet minst 15 minutter hver dag, men da må barna ha et sted å være i fysisk aktivitet. Bare tenk på barna som går på Fernanda Nissen skole, de har bare 1/3 av anbefalt uteområde på skolen sin og det meste er dekket i gummi, og på Eventyrstua barnehage der alt er lagt i gummi. Når man går forbi barnehagen ser man at barna har stukket hendene under gjerdet for å kunne grave i ordentlig jord, det synes jeg er for ille. Og hva er egentlig så ille med en park istedenfor flere høye blokker. Denne parkeringsplassen er det siste stedet vi kan ha en Park her i Nydalen.

Til alle dere politikere vær så snill å skjønne at de som bor i Nydalen virkelig trenger et grøntområde.

ANNONSE

LES OGSÅ: Malene skrev brev til Erna Solberg. Her er svaret fra statsministeren

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE