ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

På tide med et hundehjørne!

Røff er lutter øre om alt som har med hundeliv å gjøre. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Har du spørsmål om hund, gode hundehistorier, eller kanskje har du bare lyst til å dele et bilde av hunden din med leserne?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.06.2019 kl 10:34

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

NORDRE AKER: Det er mange som har hund i Norge – og i bydel Nordre Aker også.

– Norsk Kennel Klub har bare tall på hunder som er registrerte. Og siden det ikke er noen plikt til å registrere hunder i Norge, så er det ingen som vet hvor mange hunder som bor i Norge. Vi har likevel gjort et anslag som tilsier at det totalt lever i overkant av 500.000 hunder i Norge, og at rundt 30.000 av disse finnes i Oslo. Altså ingen nøyaktige tall, men så nær vi kommer, har medierådgiver Kjetil Johansen i NKK tidligere fortalt til lokalavisa.

Kjelsås Dyreklinikk

Det kan være litt av hvert man lurer på når man har hund. Noen har hund for første gang, noen planlegger kanskje å få seg hund, mens andre er skikkelig hundeerfarne.

Veterinær Mari Mykland ved Kjelsås Dyreklinikk svarer på spørsmål om hunder. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Vi i Nordre Aker Budstikke synes det er på tide med et «hundehjørne» i avisen. En spalte hvor vi plukker ut enkelte spørsmål leserne har, og svarer. Noen svar kan kanskje veterinær Mari Mykland ved Kjelsås Dyreklinikk gi, eller kanskje er det spørsmål som andre bør svare på.

ANNONSE

Kanskje noen lesere også vil sende inn bilde av hunden sin til avisa? Kanskje noen lesere også har noen knakende gode hundehistorier, og har lyst til å bidra med hundesvar og hundestoff selv?

Noe du vil hundedele?

Alle slags hunder kan vi fortelle om. Røff på bildet er en erfaren vorsteh-jakthund på 10 år. Som redaksjonshund har han måttet være med på oppdrag.

Som for eksempel: Kan en jakthund dra på spa?

Eller: Tannrens i offentligheten.

Og ikke minst testet han ut Skibakketrappa - for hunder, noe som ikke var spesielt positivt.

ANNONSE

Noen hundehistorier, spørsmål, eller annet du vil dele med oss i det nye hundehjørnet? Tips oss med en e-post - merket med Hundehjørnet.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE