Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Problem-trafikk

nn 8. mai skrev vi om en beboer fra Svensenga som var svært frustrert over den økte trafikken i Maridalsveien, som følge av at Frysjaveien er stengt f...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.06.2008 kl 14:51

nn 8. mai skrev vi om en beboer fra Svensenga som var svært frustrert over den økte trafikken i Maridalsveien, som følge av at Frysjaveien er stengt frem til høsten. Ikke bare skal trafikken i Frysjaveien ha økt til det tredoble, med køer som konsekvens. Mange bilister holder en uforholdsmessig høy fart gjennom 40-sonen, som dessuten er skolevei. "For oss er det uforståelig at noen mennesker bare gir blaffen i det faktum at en myk trafikant kan dukke opp i veien rundt hjørnet, eller midt i neste fotgjengerovergang", skrev vi den gangen. Samferdselsetaten lovte bedre skilting og fartskontroller.

nn Artikkelen vakte mange reaksjoner fra beboere i området. Fra hele bydelen har beboere skrevet og ringt redaksjonen, og de har kommentert på våre nettsider. Trafikkbelastningen i boligområdene er stor. Elisabeth Gabrielsen i Frysjaveien har i flere år engasjert seg for å bedre trafikkforholdene i Frysjaveien, som til vanlig har gjennomkjøringen som nå er flyttet til Maridalsveien. – Dette er ikke Frysjaveien dimensjonert for, sier Gabrielsen, som føler politikere og veimyndigheter ikke hører på beboerne.

nn Tilbakemeldingene viser at trafikkengasjementet der ute er stort. Og mens beboere kjemper i hver sin ende for trygge bomiljøer og skoleveier har Gabrielsen en godt poeng: "Vi kan ikke bare få trafikken ut av vårt eget nærmiljø og være fornøyde, mens andre må ta belastningen. Det må finnes løsninger som gagner alle". Kanskje står til og med beboerkravene sterkere dersom de taler samlet? For like før avisen ble sendt til trykk kom denne beskjeden i en e-post fra Svensenga: "Jeg valgte å håpe at løftene fra Samferdselsetaten ville bli fulgt opp, men må dessverre konstatere at skilt fremdeles mangler og ingen i fartskontroll er registrert av meg eller naboer. Farten er minst like høy som for 4 uker siden og jeg snakker stadig med naboer som har opplevd at biler ikke stopper for fotgjengere eller på rødt lys."

Tilbake- meldingene viser at trafikkengasjementet der ute er stort

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...