Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Velger bort Maridalsveien:

«Reiser heller til Fornebu for å trene»

Maridalsveien - innover i Maridalen er en av Norges store treningsløyper. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

KOMMENTAR: – Må noen dø langs Maridalsveien, før det kommer ny asfalt?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.09.2018 kl 08:24

MARIDALEN: Må det skje en dødsulykke før noe blir gjort med Maridalsveien?

Da Sportsklubben Rye skulle arrangere Oslo Triatlon i august i år kjøpte de 30 spraybokser med maling for å merke de aller verste hullene i asfalten. Må det skje en dødsulykke før noe blir gjort med Maridalsveien?

Den åtte kilometer lange strekningen mellom Brekke og Skar brukes ikke bare til konkurranser.

Ingeborg Briseid Kraft (V) Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

På kveldstid mandag til fredag, lørdag og søndag kryr det av mosjonister(og proffer) til fots, på rulleski og på sykkel. I et folkehelseperspektiv er det svært viktig å legge til rette for denne uorganiserte treningen.


En ivrig rulleskiløper Nordre Aker Venstre har snakket med reiser nå heller til Fornebu når han vil trene og gå på rulleski. Slik vil vi vel ikke ha det? Vi kan ikke oppfordre mosjonistene til å kjøre til Fornebu for å gå en treningstur på rulleski eller sykkel.

Dette innlegget stiller seg i rekken av uttalelser om forholdene i Maridalsveien, men Nordre Aker
Venstre kommer ikke til å gi oss før noe blir gjort. Maridalsveien må re-asfalteres, helt inn til Skar.

Det er det minste man kan gjøre, så må sykkelskulder være neste steg.

HER KAN DU SE HVILKE VEIER SOM ER PLANLAGT ASFALTERT AV BYMILJØETATEN

DELTA I DEBATTEN! Send ditt innlegg til debatt@nab.no!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...