Nordre Aker Budstikke

Rosa sløyfe

Helgen er snart over oss, og før vi titter inn i krystallkulen kan vi ta et kjapt blikk tilbake til forrige helgs begivenheter. Leeds fortsetter å vin...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.10.2008 kl 10:30

Helgen er snart over oss, og før vi titter inn i krystallkulen kan vi ta et kjapt blikk tilbake til forrige helgs begivenheter. Leeds fortsetter å vinne, og kanskje dette er året hvor de skal gjøre det helt store og rykke opp? Jeg har mine tvil, men jeg dagdrømmer om en annen divisjon neste år!

Søndag sikret Røa seg en cupfinaleplass mot Team Strømmen, etter at de slo Kolbotn 2-1 i en spennende kamp på Røabanen. Nå har pikene alle tiders mulighet til å sikre seg "the double", for i serien er det avgjort, mens Team Strømmen burde være overkommelig i finalen. Hold av lørdag 8. oktober for da skal vi fargelegge Oslos vest med rødt, og kanskje vi kan håpe på over 10.000 tilskuere på Bislett stadion?

For Lyns del gikk det som det pleier i Bergen, vi spilte en ganske god kamp og ble straffet sent. Nå må vi bare sørge for å være konsentrerte inn mot kampen på søndag, og glemme at vi har to tap i bagen på de siste tre.

Søndag spiller Lyn mot RBK klokken 20.00 i direktesendt kamp på Ullevaal Stadion, og oppbyggingen til kampen vil være noe annerledes enn den pleier. Lørdag sparkes nemlig Rosa sløyfe i gang, og vi i Lyn skal gjøre det vi kan for positivt å bidra slik at kunnskapen om brystkreft, og aksjonen får den fortjente oppmerksomheten.

Rosa sløyfe er en internasjonal folkebevegelse for å øke kunnskapen om brystkreft og samle inn penger til brystkreftforskning. Målet med Rosa sløyfe-aksjonen 2008 er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft og samle inn penger til brystkreftforskning.


I Lyn skal vi gjøre dette på en spesiell måte som vi håper kan bidra til å heve en del øyebryn. Når lagene tar oppstilling i spillertunnelen, vil Lyns originale drakter være byttet ut. Istedenfor de røde, hvite og blå draktene vil Lyns gutter ha på seg helhvite drakter med en Rosa sløyfe på brystet, og logoen til Kreftforeningen under tallene på ryggen. Vår hovedsponsorer Coop har sammen med de andre draktsponsorene gitt fra seg logo-plassen til denne kampen, derfor blir drakten helt fri for reklame, og kun med Rosa sløyfe.

Alle draktene blir etter kampen signert av spillerne til Lyn og RBK, og auksjonert bort hvor pengene naturligvis går til kreftsaken.

Rosa sløyfe sparkes i gang på lørdag, da med en solidaritetsmarsj. Marsjen starter på sjøsiden av Oslo S og gjennom sentrum før den ender på Aker Brygge hvor det vil være konsert og underholdning. Målet med solidaritetsmarsjen er å skape oppmerksomhet om brystkreftsaken, og samtlige av Lyns spillere, og ledere vi være med.

Nei, på søndag trenger du ikke å lure på hva du skal gjøre. Da kommer RBK til byen, Lyn skal vise bartene hvem som bestemmer på eget gress, du kan bidra positivt ved å være tilstede og kjøpe en rosa sløyfe, og i pausen kan du hilse på Lyns gamle helter som vant "the double" i 1968.

Med andre ord, det er flere gode grunner til hvorfor Ullevaal Stadion klokken 20.00 på søndag er det eneste riktige stedet å være!


God helg!

Joachim Westher Andersen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...