Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Sammen mot målet

I dag skal nabobydel Sagene behandle forslag til områdeplan for Voldsløkka. En viktig og spennende plan for beboere i både bydel Nordre Aker og Sagene...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.05.2007 kl 15:30

I dag skal nabobydel Sagene behandle forslag til områdeplan for Voldsløkka. En viktig og spennende plan for beboere i både bydel Nordre Aker og Sagene. En rekke hensyn er ivaretatt. Man får plass til både trippelhall for bedriftsidretten, ny matchbane som kan brukes av Skeid og en rekke andre lokale lag, kombinert landhockey- og kunstisbane, skatehall, ny kunstgressbane –og man får beholdt (og forhåpentligvis opprustet) minst to av de tennisbanene som i dag ligger til forfall midt i området.

Men det er flere gode nyheter. Forhåpentligvis blir alternativ C foretrukket av politikerne. Da får man blant annet sikret "Grønn rute" gjennom anlegget, slik at man kan komme seg enkelt helt fra Sinsen til Skøyen med sykkel eller til fots – på miljøvennlig vis.

Men alt dette kommer ikke gratis. En av de store utfordringene på Voldsløkka er Heidenreich-feltet, den nederste delen av Voldsløkka mot Uelands gate. Dette området er i dag i privat eie av Skanska Bolig AS, som heldigvis har sendt signaler om at de vil være med å finne løsninger. Det kan bety at Oslo kommune kan få kjøpt området, og dermed realisert de fantastiske planene. Skanska har overfor Kultur- og idrettsetaten også skissert andre akseptable løsninger.

En annen utfordring er at ikke alle bevillingene er på plass. Til nå er det satt av penger til skatehall og kombinert landhockey- og kunstisbane. Det er bra, men det er på ingen måte nok. Spesielt midler til bygging av ny matchbane med kunstgress, undervarme og flomlys – slik at det blir et stadion som kan brukes året rundt av de lokale klubbene – er noe man fortsatt bare kan håpe på. Det jobbes heldigvis i kulissene.

De politiske partiene er positive til planene for Voldsløkka. Når det kommer til faktisk å bevilge penger blir det nok verre. Folk som ønsker at Voldsløkka skal bli det praktområdet det har potensiale til, får følge med på hva politikerne lover i månedene framover.

Til høsten er det som kjent kommunevalg.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...