Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

SFO til for foreldre og barn

Fremskrittspartiet tegner et bilde av skolefritidsordningen som Nordre Aker Fagforening mener bidrar til å opprettholde mange negative myter om SFO, i...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Fremskrittspartiet tegner et bilde av skolefritidsordningen som Nordre Aker Fagforening mener bidrar til å opprettholde mange negative myter om SFO, i forhold til innhold og kvalitet, til kompetanse og bemanning, Skolefritidsordning er ingen kommunal kjerneoppgave, ifølge Fremskrittspartiet. Hvis Frp var opptatt av produktiviteten i næringslivet, sikkerheten for den enkelte og velferd for folk flest, ville de sørge for å sikre de tiltakene som bidrar til høy yrkesdeltakelse i et fleksibelt arbeidsmarked. Skolefritidsordningen er ett slikt tiltak. SFO gir foreldre mulighet og barna trygghet.

Frp henviser til at frivillige lag og foreninger kan drive SFO billigere. Dette er rent illusorisk. Allerede i dag er det åpent for et slikt samarbeid. Men all erfaring viser at svært få lag og foreninger har ledige medlemmer som kan stille opp på dagtid. Skolefritidsordningen trenger jo folk mellom klokka 08-10 og 14-17. Her har vi nok et eksempel på at Frp ikke tar inn over seg realitetene når de kommer med et forslag. Dette er en av grunnene til at Nordre Aker Fagforening kaller Frp for et populistisk parti.

Fremskrittspartiets skolepolitiske talsmann Anders Anundsen kaller SFO for "barnepass". Dette er fjernt fra virkelighet på Bydel Nordre Akers SFOer. Skolefritidsarbeidet er i dag et bredt opplegg med vekt på det mangfold barn er og med rom for både lek og lekselesing, friluftsliv og voksenkontakt. De som jobber der representerer en bred og variert kompetanse som bidrar til en mer helhetlig dag for barna. Det bildet Frp tegner av skolefritidsordningen bidrar til å opprettholde mange negative myter om SFO, i forhold til innhold og kvalitet, i forhold til kompetanse og bemanning. En myte Nordre Aker Fagforening ønsker å bli kvitt.

Foreldre i dag har en tøff arbeidsdag som krever mye av dem. Det er en offentlig kjerneoppgave å legge til rette for at både foreldre og barn har et godt liv, og at alle får lov til å være med og bygge samfunnet vårt. Vi trenger hvert eneste menneske. Derfor må vi legge til rette for god kvalitet på SFO til en pris foreldrene har råd til. Å fjerne SFO som en offentlig tjeneste er både dumt og ulønnsomt for samfunnet vårt. Men mest av alt rammer det barna.

Nordre Aker Fagforening

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...