ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Skal du på ski i dag?

«Til alle som vil ha et velfungerende skianlegg»

Rennhytta på Linderudkollen. Foto: Kristin Tufte Haga

KOMMENTAR: Det er en krevende balansegang å få økonomien til å gå rundt, vi kan alle være med å bidra til å oppfylle idrettslagets målsetting om å gjøre Kjelsås og Grefsen til et enda bedre sted å bo.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.12.2021 kl 13:18

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

Snøkanonene på Linderudkollen går disse dager for fullt, og for mange er dette starten på en ny og forhåpentlig god vintersesong.

Anlegget driftes i godt samarbeid mellom anleggseier, som er Bymiljøetaten, og Kjelsås Langrenn, som eier kanonene og også drifter disse på natten. Det er således svært mange timer og også en betydelig økonomisk innsats fra den lokale frivilligheten som sikrer gode forhold for små og store skiløpere.

Les også:

Det er ganske sikkert mange brukere av anlegget som ikke tenker på den økonomiske siden av driften, men det er betydelige midler som hvert år går med til service, vedlikehold av snøkanoner og annet nødvendig utstyr som snøskuter til å frakte tunge vannslanger rundt i løypene.

ANNONSE

Langrennsgruppa har også investert i nødvendige justeringer av anlegget, som krevde store utlegg. Det er således en krevende balansegang å få økonomien til å gå rundt.

Jeg oppfordrer derfor alle som har interesse av et velfungerende skianlegg i vår bydel, til å støtte opp om frivilligheten ved å bli «venn» av Linderudkollen. Du kan Vippse ditt bidrag til 76092 eller overføre direkte til driftskonto Linderudkollen 9492.05.56153. Vi kan alle være med å bidra til å oppfylle idrettslagets målsetting om å gjøre Kjelsås og Grefsen til et enda bedre sted å bo.

Rennhytta på Linderudkollen. Foto: Kristin Tufte Haga

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE