Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Sommerfest i et utviklingsområde, kategori A

MENINGER: Vi har blitt klassifisert som et industriområde av byrådet, noe vi ikke kjenner oss igjen i!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.06.2017 kl 12:46

Torsdag hadde klasse 4e ved Grefsen Skole sommeravslutning. Vi grillet og koste oss i felleshagen ved Heilo vel.

Vi er, som dere vet blitt klassifisert som industriområde av byrådet, noe vi ikke kjenner oss igjen i!

Se bilder fra festen i bildeserien øverst!

Marthe Eikum Tang

LES OGSÅ:

SI DIN MENING:

Hvorfor trives du i ditt nabolag? Nå vil vi vite hvilke kvaliteter som er viktige for deg!

Delta i debatten? Send ditt innlegg til meninger@nab.no!

Hva er utviklingsområder?

Kommuneplanen har delt inn områder etter hvor stor utnyttelsesgrad de bør ha.

Kategori A er definert som områder med i hovedsak nærings- og industribebyggelse hvor det legges det opp til en områdeutnyttelse på 100 prosent. Noen av områdene ligger ved kollektivknutepunkt og her legges det opp til områdeutnyttelse på 125 prosent.
Kategori B er definert som avgrensede områder med i hovedsak småhusbebyggelse. Det legges opp til høyere utnyttelse enn i dag, uten at en spesifikk områdeutnyttelse er angitt.
Prioriterte stasjonsnære områder, er områder som ikke er del av utviklingsområder, men er stasjonsområder hvor det er potensial for høyere utnyttelse på enkelttomter innenfor en radius på 500 meter fra stasjonen.

Her kan du se en oversikt over hvilke områder som ligger i de ulike kategoriene, og hvilke som er foreslått i utkastet til ny kommuneplan.


Området som i forslag til kommunepan er betegnet som Nydalen Øst, og foreslått som utviklingsområde kategori A.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...