Nordre Aker Budstikke

Svømmehall i Nordre Aker hvis Oslo tar sjansen?

Regjeringa lager nå en egen finansieringsordning for skolebygg og svømmehaller, både gamle og nye. Kommunene kan låne penger av Staten, staten tar ren...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.10.2008 kl 10:25

Regjeringa lager nå en egen finansieringsordning for skolebygg og svømmehaller, både gamle og nye. Kommunene kan låne penger av Staten, staten tar renteutgiftene. Dette er en mye bedre ordning for kommunene enn å låne penger av næringslivet, slik Venstre har jobbet for.

Det settes av 2 milliarder i 2009 og 15 milliarder over åtte år.

Oslo har mange prosjekter som kan bruke denne ordninga. I Nordre Aker må vi jobbe for at vi får ny ungdomskole og oppussing og utvidelse av de andre skolene. Timingen på dette tiltaket er perfekt. Det kommer til å bli ledig kapasitet i bygg og anlegg og da åpner denne finansieringen for å få gjort ting tidligere enn planlagt. Vi får utnyttet den ledige kapasiteten og holder folk i arbeid.

Svømmehall i bydelen, som vi alle ønsker oss, kan også ha kommet nærmere med dette opplegget. Selv om åpning av de stengte badene slik som Tøyenbadet sikkert står foran i køen. Her får vi lokalpolitikere i Nordre Aker jobbe hardt for å få gjennomslag sentralt i Oslo.

Hanne Lyssand


Nordre Aker SV

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...