Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ta en bøsse

Bli bøssebærer under årets TV-aksjon. Ring 02025 eller gå inn på www.sammenforbarn.no for å melde deg på. I år skal vi igjen vise at givergleden er s...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.10.2007 kl 09:45

Bli bøssebærer under årets TV-aksjon. Ring 02025 eller gå inn på www.sammenforbarn.no for å melde deg på.

I år skal vi igjen vise at givergleden er stor når TV-aksjonen går av stabelen, denne gang tildelt UNICEF Norge. Nå vil vi åpne hjertet og ikke minst lommebøkene for å hjelpe barn i en del av verden hvor lidelsene står i kø. Det er ufattelig å ta innover seg er at millioner av barn i Afrika er rammet av hiv og aids og at mer enn 15 millioner barn er blitt foreldreløse på grunn av aids. Noen trekker på skuldrene og sier at det ikke nytter å ta opp kampen mot denne utviklingen, men sannheten er en helt annen.

Fremskrittene både med hensyn til effektiv medisin for barn og voksne og ikke minst informasjon og veiledning til mødrene viser at UNICEFS arbeid nytter. I dag har man håp om at i områdene hvor UNICEF arbeider, vil man kunne få oppleve en aidsfri generasjon, om vi alle er med på denne dugnaden. UNICEF bygger også sikkerhetsnett rundt foreldreløse barn, blant annet for å hindre overgrep fra lokale geriljagrupper. Disse barna har en drøm utenom det å få et måltid om dagen, nemlig å kunne gå på skole og skape seg en fremtid. Pengene fra TV-aksjonen går også til barn berørt av hiv og aids i Ukraina, Jamaica og Vietnam.

Du som venter på en bøssebærer den 21. oktober skal vite at UNICEF driver et effektivt arbeid, hvor det ikke er snakk om penger som går til nytteløse prosjekter. Når du så vet at halvparten av hivsmittede barn dør før de fyller to år uten medisin og at livsviktig medisin tilpasset barn koster 1 krone om dagen, da kan du selv regne ut hvilken betydning ditt bidrag har. Vi vet at de vestlige bydeler alltid ligger i toppen når det gjelder bidrag til TV-aksjonen og det skulle da også bare mangle.

I år skal vi slå alle rekorder og da står det først og fremst på en ting: ingen husstand i vårt område skal bli stående ubesøkt. Bak hver dør sitter en giver og venter og oppfordringen er naturligvis. Meld deg som bøssebærer. Det er viktige skritt som skal tas den 21. oktober.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...