ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

– Takk!

Jurister på FNs frivillighetsdag, helt foran mot høyre, Cathrine Moksness Foto: Privat

KOMMENTAR: – Takket være frivillig innsats så har Rettssenteret nådd ut i alle 15 bydelene i Oslo med gratis rettshjelp til barn og unge opp til fylte 25 år der de bor.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

I dag er det FNs internasjonale frivillighetsdag og Rettssenteret vil benytte anledningen til å takke alle frivillige for innsatsen.

Mange opplever i dag at det ikke hjelper å ha rett hvis man ikke kan hevde sin rett.

Utsatte og sårbare barn, unge, voksne og eldre som er i en vanskelig situasjon, har ofte lav eller ingen inntekt. De har ikke råd til advokat og opplever at terskelen for å oppsøke ordinær juridisk bistand er høy.

De greier ikke å få den rettshjelpen de trenger. De trenger gratis og lett tilgjengelig rettshjelp for å løse saker som er av stor velferdsmessig betydning for dem. Dette gjelder spesielt barn og unge.

Takket være frivillig innsats så har Rettssenteret nådd ut i alle 15 bydelene i Oslo med gratis rettshjelp til barn og unge opp til fylte 25 år der de bor.

ANNONSE

Tusen for innsatsen til alle frivillige jusstudenter, jurister og advokater og gratulerer med dagen!

FNs dag for frivillig arbeid, 5. desember

FNs dag for frivillig arbeid ble opprettet i 1985 gjennom resolusjon A/RES/40/212. Dagen markeres for å anerkjenne og fremme det utrettelige arbeidet, ikke bare til FN-frivillige, men til frivillige over hele kloden. Hver dag dedikerer frivillige tid og krefter til å sikre inkludering, bidra i klimatiltak og fremme bærekraftig utvikling. Frivillige engasjerer lokalsamfunn og bidrar til å bygge en bedre og tryggere fremtid for oss alle.

Kilde: www.fn.no

Nyhetsbrev

Få nyheter fra Nordre Aker Budstikke rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE