Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Tryggere i Marka

I går avgjorde bystyrets flertall at det ikke blir noe av en asfaltert gang- og sykkelvei innover i Maridalen. Det betyr at det hverken blir asfaltert...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

I går avgjorde bystyrets flertall at det ikke blir noe av en asfaltert gang- og sykkelvei innover i Maridalen. Det betyr at det hverken blir asfaltert gang- og sykkelvei langs Maridalsveien eller at turveien fra Brekkekrysset til Låkeberget blir asfaltert. Det er det mange i lokalmiljøet som er skuffet over.

Idrettsklubbene Kjelsås og Lyn mobiliserte mandag kveld flere hundre personer til å aksjonere for en asfaltert gang- og sykkelvei. Mosjonister, idrettsfolk og turgåere vil alle ha tryggere forhold innover i Maridalen.

Det blir flere og flere myke trafikanter som tar turen innover i Maridalen. Samtidig blir det også flere bilister som kjører inn i den samme dalen. Gående, rulleskikjørere og syklister forteller at de frykter for liv og helse på sine turer langs Maridalsveien.

Nordre Aker Budstikke er ihuga forkjemper for markagrensen og derfor skeptiske til enhver utbygging innover denne grensen. Maridalen er landskapsvernområde og skal derfor holdes hellig. Vi har derimot tvilt oss frem til at turveien fra Brekkekrysset til Låkeberget bør asfalteres. Da kan både syklister og rulleskikjørere ferdes trygt innover i Maridalen. Bystyret er av den oppfatning at ingen turveier i Marka skal være asfaltert. Nordre Aker Budstikke mener at det på de mest populære strekningene for syklister og rulleskikjørere, som innover i Maridalen og Sørkedalen, bør være muligheter for at også rulleskikjørere og syklister kan ferdes trygt.

Det er tross alt mer hensiktsmessig for både miljøet og helsa at folk tar seg inn i Marka til fots, på sykkel eller på rulleski, enn at folk setter seg i bilen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...