Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Umyndiggjørende menneskesyn

Hva er det som får sosialistene i Norge til å nekte sine foreldre eller besteforeldre å selv bestemme hvem som skal gi dem den hjelpen de vil trenger ...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Hva er det som får sosialistene i Norge til å nekte sine foreldre eller besteforeldre å selv bestemme hvem som skal gi dem den hjelpen de vil trenger i sin alderdom? Hadde det nå enda vært slik at de bare fratok sine egne foreldre denne retten, kunne man muligens kalle det en privatsak og det skal vel ikke andre bry seg med.

Det fatale er at dersom Ap og SV kommer i maktposisjon i Oslo, vil de også frata alle andre retten til å bestemme selv. Hvilke respekt for enkeltmennesket er dette? For Høyre som har tillit til, og setter innbyggerne i sentrum, er det en selvfølge å la mennesker selv bestemme over sine prioriteringer.

Det ser ut som sosialistene ønsker seg tilbake til gamle dager, da det offentlige i mye større grad enn i dag påtvang brukerne det politikerne hadde å tilby. De glemmer imidlertid å fortelle at det den gang ikke fantes noen kvalitetskrav på de tjenestene som ble gitt, det var det Høyre som innførte. Vi ville ha sikkerhet for at de som leverer tjenester har en god kvalitet på den tjenesten de tilbyr, enten den er offentlig eller privat. For oss er det likegyldig hvem som leverer tjenesten, men kvaliteten skal være der, for det er det offentlige som betaler regningen.

Dette er ingen mistillit til de som arbeider i det offentlige. Tvert om, de aller fleste gjør en meget god innsats. Men de er heller ikke overmennesker som ikke trenger innputt fra andre miljøer. Det er ubegripelig at ikke det offentlige skal kunne utsettes for konkurranse på lik linje som på alle andre arbeidsplasser. Det argumentet som vanligvis benyttes av sosialistene, er at dette ikke er vanlig industri. Det har de rett i, men i begge tilfeller gjelder det å utnytte ressursene til beste for brukerne.

Umyndiggjørelse av eldre er en sosialistisk øvelse. I Høyre har vi tro på mangfold og respekt for enkeltmennesker!

Brit Andreassen

Bystyremedlem for Høyre

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...