Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Unge Høyre og skolesituasjonen

2. nestleder i Oslo Unge Høyre, Kristoffer Gustavsen, har i NAB 26. mai innlegget "Omtåket om skolesituasjonen". Innlegget ditt er ganske enkelt tris...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.06.2008 kl 11:35

2. nestleder i Oslo Unge Høyre, Kristoffer Gustavsen, har i NAB 26. mai innlegget "Omtåket om skolesituasjonen".

Innlegget ditt er ganske enkelt trist å lese – vi vet ikke hva du har lært i "politikerskolen" så langt, men hvis du ønsker å uttale deg, i mediene eller andre steder, så kreves det noe grunnleggende: at du på forhånd har satt deg noenlunde inn i saken du uttaler deg om.

Innlegget ditt bekrefter muligens hvorfor Unge Høyre og Høyre har vært og er fraværende i denne saken. Vi foreldre dette gjelder, og heldigvis noen oppegående politikere, har vår kunnskap fra reelle opplevelser i sakens anledning: overfylte skoler med mer enn 100 % utnyttelsesgrad, utnyttet lærerdekning til det ytterste, pulverisert ansvar i forhold til barna og en lovtolkning som bryter Opplæringslovens §8-1.

Hvis SV med sin innsats skulle øke sin stemmeandel ved neste valg – og på bekostning av Høyre – så er det ikke så vanskelig å forstå hvorfor. De er langt fra "å juge seg til makt" – de evner å gripe en aktuell sak og arbeide med den.

Helge Holter og Håvar Stavsetra

Skoleorienterte fedre på Disen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...