Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Urovekkende trafikkutvikling i Betzy Kjelsbergs vei

Det er både gjennomkjøring og parkering av store kjøretøyer i Betx´zy Kjelsbergs vei, ifølge artikkelforfatteren. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

DEBATT: Som beboer i Betzy Kjelsbergsvei er det med stadig stigende uro jeg har fulgt trafikkutviklingen etter at Kapellveien ble stengt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.01.2017 kl 08:00

Det er nå viktig at det i forbindelse med tiltakene mellom Nydalen og Storo ikke medfører ytterligere trafikk i Betzy Kjelsbergs vei.

LES SAKEN HER: Fjerner verksted og bensinstasjon for å lage kollektivfelt og sykkelvei

Det er med stor bekymring jeg registrerer at beboere på Grefsen (og kanskje andre?) kjører rett frem under broen i Storokrysset fordi det alltid er lange køer opp til krysset.

De som egentlig skulle ha svingt til høyre i Storokrysset, kjører nå rett frem og under Storkorysset. De kjører så av Ringveien og gjennom Betzy Kjelsbergs vei for å komme seg inn i Grefsen-området. Ikke bare er det stadig økende trafikk, men så og si alle kjører også alt for fort. Mulig det trenges flere skilt om fartsbegrensningene her?

Mange kjører av fra Ringveien og gjennom Betzy Kjelsbergs vei for å komme seg inn i Grefsen-området. Ikke bare er det stadig økende trafikk, men så og si alle kjører også alt for fort, skriver atikkelforfatteren. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Også tungtrafikken gjennom Betzy Kjelsbergs vei er vesentlig og svært sjenerende. Digre lastebiler dundrer gjennom boligfeltet i høy fart. At det ikke har skjedd alvorlige hendelser ved gangfeltet i forbindelse med gangveien fra skolen og over veien - er underlig.

Det må være påkrevet at tungtrafikken til miljøstasjonen i Kapellveien finner sin egen trasé ned gjennom dalsiden mot Akerselven.

LES OGSÅ: Dette er planen for den nedlagte butikken i Betzy Kjelsbergs vei

Dette området ble bygget lenge før det var nødvendig med parkeringsplasser til alle beboere. Det innebærer at veldig mange parkerer langs veien - og i den forbindelse er det ikke så lett å forstå hvorfor Postnord sine enorme lastebiler opptar 7-8 ordinære parkeringsplasser. Skal ikke disse firmabilene egentlig parkeres på firmaets eiendom?

Rent estetisk er det jo også plagsomt - og jeg føler virkelig med en nabo i et lite, lavt rekkehus som fikk en av disse kjempestore Postnord-bilene parkert foran kjøkkenvinduene sine fra lille julaften og julen igjennom. Ikke det man kan kalle julepynt nei!

Det er forøvrig den samme vettløse parkeringen/hensettingen av lastebiler/hengere/mmm på begge sider av Grefsenveien (fra Kiwi og oppover).

May-Britt Sletner
frustrert beboer i Betzy Kjelsbergs vei

Delta i debatten? Send ditt innlegg til debatt@nab.no!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...