Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Kommentar:

«Ja til aktivitetssoner i marka!»

Øivind A. Tandberg (innfelt) og Nordre Aker Høyre mener aktivitetssoner i markas randsone er nødvendig for at klubber som Koll og Lyn Ski skal kunne utvikle seg. Illustrasjonsfotoet viser Maridalsvannet. Foto: PRIVAT/KRITIN TUFTE HAGA

– Mens Arbeiderpartiet er tydelige på at dersom de kommer til makta så blir det ingen aktivitetssoner i marka, er Høyre av en annen oppfatning, og sier ja, skriver Øivind A. Tandberg i Nordre Aker Høyre.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.09.2015 kl 13:33

Årsaken til dette er flere. Aktivitetssonene er små men viktige arealer i randsonen hvor det etter grundig vurdering kan gis tillatelse til enkelte aktiviteter som ikke innenfor aktivitetssonene forringer markas kvaliteter.

Hensikten er at flere av Oslos innbyggere lettere kan få glede av marka. F.eks. mener vi at det å tilrettelegge bedre for funksjonshemmede bør være mulig å gjøre uten at marka blir rasert av den grunn.

Tydeligvis ikke for Arbeiderpartiet. I realiteten sier de at det er greit å stenge dem ute. Der er vi uenig.

Les innlegget fra Nordre Aker Arbeiderparti her: «Nei til aktivitetssoner i marka»

Et annet eksempel ble godt belyst i debatten mellom byrådsleder Stian Berger Røssland og byrådskandidat Raymond Johansen på Lyn sitt klubbhus 26. august. Til stede var flere av Oslos skiklubber hvorav fra Nordre Aker, Lyn Ski og Koll IL, som har sine anlegg på Kringsjå.

Vinner Arbeiderpartiet valget så er de en garantist for at våre lokale klubber Lyn Ski og Koll IL ikke får utviklet sine anlegg

Bekymringen var felles for de alle. De har sine anlegg i randsonen til marka, og sier man nei til aktivitetssoner sier man nei til å kunne videreutvikle skitilbudet til den sterkt økende interessen fra barn og unge som ønsker å gå på ski. Dagens anlegg er rett og slett ikke dimensjonert for den sterke veksten.

Vinner Arbeiderpartiet valget så er de en garantist for at våre lokale klubber Lyn Ski og Koll IL ikke får utviklet sine anlegg. Det er utrolig trist da disse ikke-kommersielle klubbene gjør en fabelaktig innsats for å lære og aktivisere våre barn og unge på ski.

Høyre mener det er viktig å verne marka, men det må være mulighet til å ta i bruk små arealer i enkelte deler av randsonen til aktiviteter som ikke forringer markas kvaliteter. På den måten sikrer man større legitimitet for et varig vern av marka i hele befolkningen.

Godt valg!


Øivind A. Tandberg
Leder, Nordre Aker Høyre
Bystyrekandidat nr. 52

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...